Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει τα μισά ΜΜΕ !

Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει τα μισά ΜΜΕ !

 

Γιατί πήρατε την απόφαση νΤώρα κ.Μαρινάκη;
Η εφημερίδα Ναυτεμπορική σε ρεπορτάζ της, σχετικά με τις εξελίξεις στα media, ερμηνεύει τις κινήσεις του γνωστού εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει δυναμικότερα στο παιχνίδι, ως μια προσπάθεια εκμετάλλευσης των ευκαιριών που παρουσιάζονται, ελέω κρίσης. Γράφει συγκεκριμένα: "ως περίοδο ευκαιριών για επενδύσεις στα media, φαίνεται να αντιμετωπίζουν την τρέχουσα συγκυρία κάποιοι επιχειρηματίες. Σύμφωνα με όσα ακούγονται ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, εξετάζει τη διεύρυνση των συμμετοχών του στο χώρο, όχι μόνο με αύξηση μεριδίου στα μέσα που ήδη κατέχει αλλά και με είσοδο σε άλλα επιχειρηματικά...... σχήματα, τόσο στα έντυπα, όσο και στα ψηφιακά μέσα. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρινάκης, είναι ήδη μέτοχος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ με 20%, κατέχει την free press εφημερίδα Μέτρο Σύμφωνα με όσα ακούγονται, σχεδιάζει τη διεύρυνση των εκδόσεων της Metro, τη δημιουργία νέων διαδικτυακών τόπων ενώ παράλληλα συζητά με την «Καθημερινή» και το Πρώτο Θέμα"
"Επενδυτική ευκαιρία" ε; Δε νομίζω... Για άλλον λόγο ο Μαρινάκης μπαίνει δυνατά στο κόλπο. Για σκεφτείτε λίγο... Γιατί ΤΩΡΑ ο εφοπλιστής από τα Χανιά (το πιάσατε το υπονοούμενο ε;) επιδιώκει να γίνει κυρίαρχος παίχτης στον χώρο; Τί να συνέβη άραγε το τελευταίο διάστημα που θα μπορούσε να απαιτεί μια τέτοια κίνηση; Μήπως τίποτα "φίλοι μας" με τους οποίους διατηρούμε άριστες σχέσεις κι αλληλοβοηθιόμαστε κατά καιρούς χρειάζονται ΤΩΡΑ την στήριξη μας; Μήπως πρέπει να γίνουν τα 2 (2,4 συγκεκριμένα) 3.. και βάλε; Μήπως πρέπει να πειστεί αυτός ο αλητήριος κόσμος ότι είμαστε καλοί άνθρωποι, καινούργιοι, τίμιοι και καθαροί; Μπορεί να ναι κι έτσι. Έμενα άλλο με καίει. Γιατί νΤΟΡΑ;
από το http://thessaloniki-dialogos.blogspot.com/2010/11/o_30.html
σχόλιο taxalia/f: Είχα πρόσφατα μια συζήτηση με φίλο, στον οποίο είπα ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, κουμπάρα του Μαρινάκη, θα γίνει σύντομα Πρωθυπουργός. Μου λέει "τρελός είσαι ρε, με 2% που έχει σήμερα;".

Του εξήγησα ότι ο λαός κάνει πάντα που αυτό που διατάζει η Αμερικανική πρεσβεία, η οποία έχει πολλά λεφτά. Κι όταν υπάρχουν λεφτά, όλα γίνονται. Θα αγοράσει όλες τις εφημερίδες (μέσω αχυρανθρώπων "μπροστινών" όπως ο Μαρινάκης), θα αγοράσει ποδοσφαιρικές ομάδες, θα αγοράσει κανάλια, θα στήσει δηλαδή ένα μηχανισμό λαϊκής επιρροής και θα χειραγωγήσει. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Ο καθένας μπορεί να γίνει πρωθυπουργός αρκεί να έχει τα κατάλληλα λεφτά. Σήμερα η εφημερίδα που πολεμά τη Ντόρα είναι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Μην ξαφνιαστείτε αν σε 4-5 μήνες την εξυμνεί ΚΑΙ κάνει συνεχώς αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τα "ακριβά κοσμήματα της Γεωργίας Σαμαρά"! Κρατήστε το αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ