Σοκ! Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η ΠΑΣΚΕ αυτοδιοίκησης!

Σοκ! Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η ΠΑΣΚΕ αυτοδι

οίκησης!

 

«Αυτοδίκαιη» θεωρεί τη διακοπή κάθε σχέσης «με το σημερινό ΠΑΣΟΚ» ο Θέμης Μπαλασόπουλος, γραμματέας της ΠΑΣΚΕ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και πρόεδρος της Ομοσπονδίας των 70.000 εργαζομένων της (ΠΟΕ-ΟΤΑ) από το 2001, σε συνέντευξή του στον Άρη Χατζηγεωργίου για την Ελευθεροτυπία.
Ο 51χρονος διοικητικός υπάλληλος του Δήμου Γλυφάδας, με 28 χρόνια υπηρεσίας και , όπως τονίζει, «χωρίς να έχει διορίσει τα παιδιά του (24 και 27 ετών)», εξηγεί τι σηματοδοτεί η χθεσινή απόφαση αποδέσμευσης από το κυβερνών κόμμα:
«Ο αιφνιδιασμός της κυβέρνησης με τις τρεις πρόσφατες αποφάσεις που χτυπούν τον πυρήνα του δημόσιου κοινωνικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Την αύξηση του........ ωραρίου στους παιδικούς σταθμούς από τις 30 στις 40 ώρες, τις υποχρεωτικές μετατάξεις πλεονάζοντος προσωπικού και την εκχώρηση υπηρεσιών καθαριότητας σε ιδιώτες.
Η πρώτη δεν έχει καμία λογική όταν μιλάμε για παιδαγωγική εργασία. Για τη δεύτερη δεν έχει ακόμη προχωρήσει τόσο ο «Καλλικράτης», ώστε να προκύπτει το πλεονάζον προσωπικό. Οσο για την καθαριότητα, υποτίθεται ότι το θέμα είχε λυθεί στην αντίθετη κατεύθυνση για όσους δήμους ανέθεταν παλιά την υπηρεσία σε ιδιώτες».
Εξηγεί ότι η αντίδραση τους δεν προσωποποιείται στην ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών , γιατί ουσιαστικά πρόκειται για τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική. «Αντιδρούμε εδώ και μήνες για τις κινήσεις που γίνονται, αλλά οι πρόσφατες αποφάσεις δημιούργησαν το εκρηκτικό μίγμα. Με αφορμή την οικονομική κρίση θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα...» τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Στην ερώτηση «Γίνεται κάποιος να πάψει να είναι ΠΑΣΟΚ;» η απάντηση του ξεκάθαρη: «Είναι αυτοδίκαιη η παύση όταν μιλάμε για το σημερινό ΠΑΣΟΚ». Το ίδιο ξεκάθαρη και η απάντηση του στην ερώτηση εάν στις εκλογές ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ:«Οχι. Εκβιαστικά μας πήραν την ψήφο και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ποιος βγήκε στο πεζοδρόμιο τότε; Πήγε ποτέ ο κ. Παμπούκης ή η κ. Μπιρμπίλη να μιλήσουν πρωί σε κάποιο εργοτάξιο;».
«Περιμένουμε να ακολουθήσουν και άλλες ΠΑΣΚΕ από το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Υπάρχουν τέτοια μηνύματα» τονίζει ο κ.Μπαλασόπουλος.

*Η ΠΑΣΚΕ έχει ποσοστό 49,99% στην ΠΟΕ-ΟΤΑ των 70.000 υπαλλήλων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?