Μίσος, φόβος, ρατσισμός, οργή στην Αθήνα. Βίντεο σοκ



Μίσος, φόβος, ρατσισμός, οργή στην Αθήν
α. Βίντεο σοκ

Μίσος, φόβος, ρατσισμός, οργή στην Αθήνα. Βίντεο σοκ
Δεν χωράει η ανθρώπινη λογική τις σκηνές που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στο κέντρο της Αθήνας. Μίσος, φόβος, ρατσισμός, οργή και δίψα για εκδίκηση μπορούν μόνο να περιγράψουν τα συναισθήματα αυτών που πρωταγωνιστούν στα άνευ προηγούμενου επεισόδια. Η κατάσταση είναι πραγματικά εκτός ελέγχου.
Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, οι κάτοικοι του κέντρου της πρωτεύουσας,  έχουν ταμπουρωθεί στα σπίτια τους, φοβούμενοι για την ζωή τους.
Το κλίμα είναι πολεμικό με τους μετανάστες να φοβούνται ότι θα τους λιντζάρουν από μίσος και τους Έλληνες να φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα θύματα, που θα χάσουν  άδικα την............ ζωή τους για μια κάμερα ή ένα κινητό.
Ο απολογισμός είναι τραγικός… Από τα καρτέρια που στήνουν ακροδεξιά στοιχεία σε μετανάστες, 15 έχουν τραυματιστεί. Επίσης άλλοι δύο αλλοδαποί έπεσαν θύματα βίας πολιτών στο Ρέθυμνο.
Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί….
Ακροδεξιοί κρατώντας κοντάρια με την ελληνική σημαία και φορώντας κράνη, επιτίθενται και ξυλοκοπούν δίχως έλεος οποιονδήποτε δεν είναι Έλληνας… Μερικοί από αυτούς κρατούν μέχρι και στιλέτα με σκοπό να τα καρφώσουν σε σώμα μετανάστη…
Με σιδηρολοστούς αλλά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κυνηγούν όποιον αλλοδαπό βρίσκεται στο δρόμο τους«Θα σας σκοτώσουμε όπως κι εσείς σκοτώσατε τον 44χρονο» φωνάζουν γεμάτοι μίσος.

Ένα ζευγάρι που πέρναγε την Πέμπτη από το σημείο που γίνονταν επεισόδια μαζί με το κοριτσάκι τους, φυγαδεύτηκαν από τον ιδιοκτήτη ενός μαγαζιού της περιοχής, καθώς φοβούνταν για την ζωή τους…

ΦΟΒΟΣ και ΤΡΟΜΟΣ έχει κυριεύσει Έλληνες και μετανάστες…

Δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σκηνές μίσους από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?