Στους δρόμους και τις πλατείες πάει το 16ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Στους δρόμους και τις πλατείες πάει το 16ο
Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ


Το Συντονιστικό του 16ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ ανακοίνωσε την ματαίωση της διοργάνωσης στο Άλσος Γουδή, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 24-26 Ιουνίου, καθώς όπως σημειώνουν οι κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν στις 25 Μάη επιβάλλουν τη μεταφορά του φετινού Φεστιβάλ από το Πάρκο Γουδή στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης.
Όπως ανακοίνωσε το Συντονιστικό του Φεστιβάλ «οι κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν στις 25 Μάη παίρνουν τις διαστάσεις γενικού ξεσηκωμού και δημιουργούν ένα καινούργιο πολιτικό δεδομένο». Για το λόγο αυτό αποφάσισε τη «μεταφορά του φετινού Φεστιβάλ από το Πάρκο Γουδή στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης. Γιατί πιστεύουμε πως οι ζωές και η ευημερία όλων μας, ντόπιων και ...............μεταναστών/ριων, κρίνονται φέτος πολύ περισσότερο στους δρόμους και στις πλατείες των πόλεων που ζούμε».
«Δίνουμε λοιπόν ραντεβού με όλους και όλες που στηρίζουν και συμμετέχουν στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ [...] για να αναδείξουμε τα αιτήματα και τα προβλήματα των μεταναστών/ριων για να ενισχύσουμε τον κοινό αγώνα όλων των ανθρώπων που κατοικούν σε αυτή τη χώρα για δικαιοσύνη, ισότητα και αξιοπρέπεια» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?