"Γλύφτη", χαρακτήρισε ο Άκης τον Πάγκαλο...

"Γλύφτη", χαρακτήρισε ο Άκης το

ν Πάγκαλο...

 

"Από κοινού με το Θόδωρο αποφασίσαμε για τα υποβρύχια. Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν με υποστήριξε ποτέ"...
Τον είπε γλύφτη, με τον γνωστό κομψό τρόπο: Ο φίλος μου ο Θόδωρος Πάγκαλος προσαρμόζεται στις περιστάσεις.
Ο Παπαχελάς τον... προκάλεσε βέβαια δείχνοντας του μια παληά συνέντευξη όπου ο Πάγκαλος είχε πει πως δεν συναναστρέφεται τους παληούς του συντρόφους, που έχουν κατηγορηθεί για σκάνδαλα και λυπάται για λογαριασμό τους.
Ο Άκης πρόσθεσε ακόμη πως ο Πάγκαλος ήταν μέλος του ΚΥΣΕΑ και "από κοινού αποφασίσαμε για τα υποβρύχια".
Για το Γιώργο Παπανδρέου άφησε με ..........παράπονο να εννοηθεί ότι του ΄χει κλείσει τη πόρτα και πως πάντα είχαν διαφορετικές επιλογές. "Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν με υποστήριξε ποτέ".
Παπαχελάς και Τέλλογλου τον στρίμωξαν. Του έκαναν σκληρές ερωτήσεις και τον πίεζαν όπου άφηνε κενά στις εξηγήσεις του για την αγορά του σπιτιού, τον παλιό του συνεργάτη Μπέλτσιο και για τα όσα λέγονται για τις μίζες.
Ο Άκης δήλωσε πάντα ΠΑΣΟΚ (εννοούσε παληό ΠΑΣΟΚ) και είπε πως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν του παρέχει καμιά ασφάλεια αλλά ούτε και ο ίδιος έχει ζητήσει. Έχει όμως κοντά του ως συνεργάτες δυο συνταξιούχους αστυνομικούς οι οποίοι τον βοηθάνε στην οδήγηση και τον προστατεύουν.
Στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Παπαχελάς του είπε "τη συνέντευξη τη γράφουμε Κυριακή βράδυ. Τη Δευτέρα που θα παιχθεί, μπορεί να σας έχουν παραπέμψει. Θέλετε να πείτε κάτι γι 'αυτό?".
Ο Άκης απάντησε : Ξέρω πως θα παραπεμφθώ. Το περιμένω...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?