Με το ένα πόδι εκτός ΠΑΣΟΚ η Χρύσα Αράπογλου

Με το ένα πόδι εκτός ΠΑΣΟΚ η Χ

ρύσα Αράπογλου

 

Θα κάνει πράξη την απειλή της περί παραίτησης ή τελευταία στιγμή θα το ξανασκεφτεί και θα το μετανιώσει;  Όπως και να έχει η αυριανή ημέρα θα έχει πολύ, μα πάρα πολύ, ενδιαφέρον.
"Πολύ δύσκολα θα σηκώσω το χέρι να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο" δήλωσε στον Real Fm η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, Χρύσα Αράπογλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη βουλευτική της ιδιότητα, μετά τη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών. Η κυρία Αράπογλου, όπως είπε, είναι ενοχλημένη από τη στάση της κυβέρνησης για δυο λόγους. Πρώτον...
γιατί οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν έχουν καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα και άρα περπατούν στα τυφλά και δεύτερον γιατί ενώ ενημέρωσε τον Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ οτι για εκείνη είναι "κόκκινη γραμμή" η πώληση της ΕΥΑΘ, εν τούτοις δεν της έχει τηλεφωνήσει ακόμα κανένας αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας.
Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ έκανε και άλλα, πιο αιχμηρά, σχόλια. Για παράδειγμα τα έχωσε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να πουλήσει "ούτε ένα κάμπινγκ της Σκοτίνας Πιερίας", ενώ σημείωσε ότι "δεν φταίνε οι βουλευτές που δεν έγιναν επενδύσεις στον Αστακό ή στο Ελληνικό".
Πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της κυρίας Αράπογλου. Θα κάνει πράξη την απειλή της και θα πάει σπίτι της με ψηλά το κεφάλι ή θα λουφάξει στα έδρανα του κοινοβουλίου;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?