ΙΜΑΚΟ - Το τέλος του πασοκικού life style, συμπαρασύρει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία







Άλλη μια εισηγμένη κατέρρευσε: Η εταιρεία ΙΜΑΚΟ δημιούργημα του Πέτρου Κωστόπουλου, κατέρρευσε, όπως κάποτε κατέρρευσε η "Τερζόπουλος ΑΕ" μετά την αποχώρηση του Π.Κωστόπουλου, στενού φίλου του Κ.Λαλιώτη και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που είχε τότε αποφασίσει να δημιουργήσει την ΙΜΑΚΟ. "Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις" λέει το βιβλικό ρητό της Παλαιάς Διαθήκης και ο........

μέχρι πριν λίγες ημέρες συνδαιτημόνας του Γ.Παπανδρέου (συχνά συνέτρωγαν στην "Τηλέμαχο" της Κηφισιάς) βρίσκεται χωρίς εταιρεία σήμερα, αλλά σίγουρα και όχι "στο δρόμο"...
Δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου πήγαν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στα γραφεία της εκδοτικής εταιρείας «Imako» του Π. Κωστόπουλου και ενημέρωσαν τους υπαλλήλους ότι θα γίνει κατάσχεση σε αντικείμενα της εταιρείας.
Οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. Προς το παρόν γίνεται αγώνας δρόμου για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς εταιρειών, δεδομένου ότι θα ακολουθήσει πλειστηριασμός.

Η εταιρεία εξέδιδε μεταξύ άλλων τα περιοδικά ΝΙΤΡΟ, PEOPLE κλπ. Οι εργαζόμενοί της είχαν να πληρωθούν έξι μήνες περίπου, ενώ κάποιο ένταλμα σύλληψης για μέλη του ΔΣ της εταιρείας, δεν εκτελέστηκε προ δύο μηνών λόγω πληρωμής την τελευταία στιγμή κάποιου ποσού στο ΦΠΑ. Τα χρέη της είναι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ