Την Τρίτη η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Την Τρίτη η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑ
ΡΣΥΑ 

 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης συνεχίζει τον προεκλογικό αγώνα με σειρά εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα.
Η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις...
αποδεικνύει και σε αυτή την προεκλογική περίοδο την ευρύτερη απήχηση που έχει το πολιτικό πρόγραμμα που προτάσσει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλοι οι αγωνιστές και αγωνίστριες που μετέχουν στα ψηφοδέλτια της. Αγωνιζόμαστε αταλάντευτα για παύση πληρωμών-διαγραφή χρέους, έξοδο από το ευρώ-ρήξη με την ΕΕ, εθνικοποίηση τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο και μια σειρά από άμεσα μέτρα που......... σηματοδοτούν μια διαφορετική πορεία για την κοινωνία και την οικονομία, και ανοίγουν τον δρόμο της ρήξης και της ανατροπής με τα Μνημόνια και το χρεωκοπημένο καπιταλισμό.
Παλεύουμε για να κλείσουμε οριστικά το δρόμο στους αρχιτέκτονες των Μνημονίων Σαμαρά και Βενιζέλο, στα δεκανίκια τους, καθώς και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Ενισχύουμε την αντικαπιταλιστική αριστερά της σύγκρουσης με το σύστημα του κέρδους, απέναντι στις δυνάμεις της «επαναδιαπραγμάτευσης» της μνημονιακής βαρβαρότητας και του ηττοπαθούς απομονωτισμού. Συνεχίζουμε στο δρόμο της ανατροπής. Στις 17 Ιούνη να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά!
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλoνίκης καλεί όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου στις 8:00 μμ στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρκέτος, πανεπιστημιακός και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ