Γύρω γύρω όλοι ...Ο Μπ. Μαζαράκης στη θέση του K. Copp στον ΟΤΕ !!!

 

 Ο Μπ. Μαζαράκης στη θέση του K. Copp
 στον ΟΤΕ


  • 0
     



 Ο Μπ. Μαζαράκης στη θέση του K. Copp στον ΟΤΕ
Ημέρα αλλαγών στις διοικητικές πυραμίδες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών ήταν η χθεσινή, καθώς τόσο στον ΟΤΕ όσο και στη Vodafone Ελλάδας άλλαξε η σκυτάλη σε υψηλές διοικητικές θέσεις.
Ημέρα αλλαγών στις διοικητικές πυραμίδες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών ήταν η χθεσινή, καθώς τόσο στον ΟΤΕ όσο και στη Vodafone Ελλάδας άλλαξε η σκυτάλη σε υψηλές διοικητικές θέσεις. Συγκεκριμένα, από τον ΟΤΕ αποχώρησε ο κ. Kevin Copp, Γενικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών Θεμάτων Ομίλου ΟΤΕ, ενώ καθήκοντα στη.......
θέση του αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου ο κ. Μπάμπης Μαζαράκης, ο οποίος υπέβαλε προχθές την παραίτησή του από την Εθνική Τράπεζα. Ο κ. Μαζαράκης επιστρέφει σε κλάδο γνώριμο για τον ίδιο καθώς στο παρελθόν έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, γενικός διευθυντής λειτουργιών και οικονομικός διευθυντής του ομίλου της Vodafone Ελλάδας, ενώ έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των Χρηματοοικονομικών Θεμάτων σε ανώτατες Διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σχολιάζοντας τις αλλαγές στον Ομιλο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, ευχαρίστησε τον κ. Kevin Copp για τη συνεισφορά του στην πορεία της εταιρείας και ευχήθηκε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Αλλαγή προέδρου ωστόσο ανακοίνωσε χθες και η Vodafone Ελλάδας, καθώς από την εταιρεία αποχωρεί ο πρόεδρος, κ. Νίκος Σοφοκλέους. Τη θέση του προέδρου θα καταλάβει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Vodafone, o κ. Γλαύκος Περσιάνης, ο οποίος από τον Μάιο του 2011 κατέχει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.
Ερώτηση του Δ&Π : O κ Μαζαράκης δεν ήταν στην Vodafone την περίοδο του σκανδάλου σχετικά με τις υποκλοπές των συνομιλιών του Κ.Καραμανλή ;

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ