Έχει ο καιρός γυρίσματα και το ημίτονο καμπύλες




Ν 
                                                                                                                                                                     


Ημιτονοειδής καμπύλη

Έχει ο καιρός γυρίσματα και το ημίτονο καμπύλες. Το γράφαμε πριν από δύο εβδομάδες, ότι η ελπίδα έχει εκρηκτικό χαρακτήρα με όλα τα χαρακτηριστικά που προβλέπει η επιστήμη της Φυσικής. Αυξημένη ισχύ ώθησης, αλλά ταυτόχρονα μικρή διάρκεια. Έτσι δεν κατάφερε να φέρει την αγορά σε τροχιά απογείωσης, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με μάλλον προβλέψιμο τρόπο.

Αν θέλετε μια γραφική παράσταση των παραπάνω, δεν έχετε παρά να δείτε πως διαγράφεται η καμπύλη του Χρηματιστηριακού δείκτη όταν κατέβηκε και πάλι κάτω από την επιφάνεια των 1000 μονάδων. Ανώμαλη προσγείωση ναι, αλλά όχι και συντριβή. Απλά το όνειρο των.......
1200 μονάδων αποδείχθηκε -για την ώρα- άπιαστο.

Από την άλλη το Κινέζικο όνειρο παραμένει ζωντανό, αφού -αυτή τη στιγμή- είναι από τα ελάχιστα εθνικά projects με σοβαρή προοπτική. Από τον Πειραιά, μας έρχονται τα νέα ότι η ZTE ετοιμάζει τη δική της απόβαση κατʼαρχήν με τη δημιουργία διαμετακομιστικού κόμβου εμπορευμάτων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και σε δεύτερο χρόνο, προβλέπεται η δημιουργία Software Hub.

Βλέπετε ακόμα και οι πρόθυμοι Κινέζοι δεν αισθάνονται ακόμη έτοιμοι να εγκαταστήσουν κάτι πιο βαρύ, όπως για παράδειγμα μια μονάδα συναρμολόγησης ή κατασκευής. Αυτές οι επενδύσεις θέλουν σταθερό έδαφος, βαθιά θεμέλια και πλήρη αντισεισμική προστασία.

Και μιλάμε για επενδύσεις που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Φανταστείτε λοιπόν τι δουλειά πρέπει να γίνει για επενδύσεις που ακόμα δεν σκέφτονται να έρθουν στην Ελλάδα.

Αλήθεια, ποια είναι άραγε η στάση της κυβέρνησης για τις επενδύσεις που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα;

Τα ερωτήματα είναι πολλά και η εξίσωση εξακολουθεί να έχει πολλούς αγνώστους.

Η ανησυχία είναι ότι από ανθρώπους που δεν μπορούν βγάλουν αποτέλεσμα στο αυτονόητο που είναι το ρατσιστικό -όπου συμφωνούν διαφωνώντας- περιμένετε να προκύψει κάτι θετικό στο θέμα της οικονομίας, που διαφωνούν συμφωνώντας; 


Weekly Telecom Τεύχος 21 - 2013    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ