Τα Καραγκιοζιλίκια της Βούλτεψη ...


Ν
 


  • 0
     


Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της απόφασής της να μην παραδώσει την τσάντα της
Καραγκιοζιλίκι, στο οποίο η ίδια δεν δέχεται να συμπράξει χαρακτήρισε τη διαδικασία ελέγχου για όπλα στη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, μετά την άρνησή της να παραδώσει την τσάντα της για έλεγχο. Μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης, η Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα θέμα αρχής, αλλά και λογικής, καθώς αφενός ο έλεγχος είναι διάτρητος, αφετέρου η Βουλή δεν έχει λόγο να προφυλάσσεται από τους βουλευτές της.
Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε επιπλέον ότι τίθεται θέμα διάκρισης εις βάρος των γυναικών που πρέπει να παραδίδουν τις τσάντες τους για........
περαιτέρω έλεγχο.
Όπως εξήγησε, οι βουλευτές περνούν από το μηχάνημα μαζί με τις τσάντες τους κι αν το μηχάνημα «χτυπήσει», καλούνται να παραδώσουν τις τσάντες για περαιτέρω έλεγχο. Ωστόσο, δεν γίνεται σωματικός έλεγχος, άρα δεν καλύπτεται το ενδεχόμενο να έχει κάποιος κάτι στην τσέπη του, όπως είπε η κ. Βούλτεψη.
Επιπλέον, είπε: «Η Βουλή δεν είναι φρούριο, όπως το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Υπάρχουν μπαλκόνια και υπόγειες διαδρομές. Τα όπλα μπορούν να μπουν από τα μπαλκόνια».
Σε αυτό το πλαίσιο, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της απόφασής της να μην παραδώσει την τσάντα της, λέγοντας: «Οι αστυνομικοί κάνουν ότι ελέγχουν. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι ότι με ελέγχουν κι αυτοί να υποκρίνονται ότι κάνουν έλεγχο. Δεν μπορώ να κάνω τον καραγκιόζη· είναι καραγκιοζιλίκια αυτά».
Παράλληλα, η Σοφία Βούλτεψη έθεσε θέμα αρχής, λέγοντας: «Αρνούμαι ότι η Βουλή πρέπει να προφυλάσσεται από τους βουλευτές της. Τι φοβόμαστε; Μήπως βγάλει το όπλο ο χρυσαυγίτης; Ε, ας το βγάλει», για να καταλήξει ότι «πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν αυτά» και πως τίποτα ανησυχητικό δεν έχει συμβεί έως σήμερα στο ελληνικό Κοινοβούλιο που να δικαιολογεί τέτοιου είδους μέτρα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ