Η κρατική "Αγροτική" απέρριψε πρώτη το σχέδιο σωτηρίας του Alter...

Η κρατική "Αγροτική" 

απέρριψε πρώτη το σχέδιο σωτηρίας του Alter...

 

Το αδιέξοδο στο Alter είναι πλέον οριστικό. Οι προσπάθειες που κατέβαλαν τις προηγούμενες μέρες οι μεγαλομέτοχοι του καναλιού, Γιώργος Κουρής και Κώστας Γιαννίκος, δεν τελικά το αποτέλεσμα που περίμεναν. Από δω και πέρα ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει με το κανάλι του Μπουρναζίου. Αν δεν καταβληθούν μέχρι και την ... Πέμπτη όσα χρωστά η επιχείρηση στους εργαζόμενους, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το κανάλι να σταματήσει να λειτουργεί.
Η «Τράπεζα Πειραιώς» απάντησε αρνητικά στο σχέδιο διάσωσης του καναλιού που είχε εκπονήσει το Κυπριακό Fund Argo. Ωστόσο, πριν από .........το «όχι» του Μιχάλη Σάλλα, είχε προηγηθεί, άρνηση της «Αγροτικής Τράπεζας». Μάλιστα, είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν ότι η στάση της εν λόγω τράπεζας, επηρέασε καθοριστικά και τα άλλα πιστωτικά ιδρύματα.
Το γεγονός ότι η «Αγροτική» απέρριψε πρώτη το σχέδιο διάσωσης δείχνει ότι η κυβέρνηση, παραμένει αμέτοχη και κρατά αποστάσεις από το δύσκολο περιβάλλον που διαμορφώνεται στα media. Ο Παπανδρέου, πριν από τρεις μήνες είχε απορρίψει πρόταση του Ψυχάρη, ο οποίος είχε ζητήσει μέσω τρίτων την στήριξη των εκδοτικών Συγκροτημάτων, μέσα από τις κρατικές τράπεζες. Τόσο η «Εθνική», όσο και η «Αγροτική», αντέδρασαν με το άκουσμα και μόνο της σχετικής πρότασης.
ΑΞΙΖΕΙ: Το προσωπικό του καναλιού έχει διαμηνύσει ότι η ανοχή που επέδειξε λήγει και ότι αν δεν καταβληθούν το δώρο του Πάσχα αλλά και τουλάχιστον μέρος των οφειλόμενων μισθών η επίσχεση εργασίας είναι αναπόφευκτη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση εξέλιξη δεν αποκλείεται υποβολή αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ