Όμηρος επί ώρες στα χέρια ληστών πασίγνωστος επιχειρηματίας – Εισέβαλαν στη βίλα της Εκάλης και έδεσαν όλη την οικογένεια


Όμηρος επί ώρες στα χέρια ληστών πασίγνωστος επιχειρηματίας – Εισέβαλαν 

 




Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες με καταστήματα σε ολόκληρη της Ελλάδα.
Προφανώς το μέγεθος του ονόματός του τον έβαλε στο στόχαστρο των δραστών που δεν δίστασαν να εισβάλουν πρωί,πρωί στη βίλα του στην Εκάλη την ώρα που τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ήταν παρόντες.
Αν και από την αστυνομία δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, οι πληροφορίες μιλούν για καλοστημένη όσο και θρασύτατη επιχείρηση.
Δέκα και μισή το πρωί οι δράστες εισέβαλαν στη βίλα. Πρώτα ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία και τη γυναίκα του, αλλά και τις δύο οικιακές βοηθούς που βρίσκονταν στο ισόγειο.
Τους έδεσαν και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν ο πατριάρχης της οικογένειας και.......... ιδρυτής της πασίγνωστης εταιρείας.
Ακινητοποίησα και τον ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Ανακάλυψαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο πήραν σύμφωνα με πληροφορίες 3.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξία 70.000.
Με αρκετό θράσος οι ληστές επανήλθαν στο ισόγειο όπου ζήτησαν από τον επιχειρηματία να μην ειδοποιήσει για τουλάχιστον δύο ώρες την αστυνομία.

Φαίνεται ότι ήταν αρκετά “πειστικοί” καθώς ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία το μεσημέρι αρκετή ώρα αργότερα από το περιστατικό..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ