ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ...Η Ντόρα εγκαινίασε τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται στις 10 στην ΕΤ3

Η Ντόρα ε

γ

καινίασε τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται στις 10 στην ΕΤ3

 

Θεσσαλονίκη 29.9.2010. Τα γραφεία του  «Φόρουμ για την Ελλάδα» στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε σήμερα το απόγευμα στις 6, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Τα γραφεία του ομίλου προβληματισμού, που δεν θα αργήσει να μετεξελιχθεί σε κόμμα, βρίσκονται στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης 11, στον 1ο όροφο.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πολύς κόσμος, που...
 δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία της κ.Μπακογιάννη και την εκτίμησή του στην ανεξάρτητη βουλευτή.
Σε δηλώσεις της τόνισε ιδιαίτερα τη σχέση ειλικρίνιας, με την οποία θέλει να επικοινωνεί με τον κόσμο, καθώς και την διαφωνία της με τον Αντώνη Σαμαρά, για τον οποίο είπε ότι αλλάζει συχνά θέσεις για το έλλειμμα.
Ρωτήθηκε και για την επιστολή Καραμανλή προς την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση Βατοπεδίου, αλλά έδωσε μια πολύ άχρωμη απάντηση ("τα έχει πεί πολλές φορές ο κ.Καραμανλής"), θέλοντας να κρατήσει επαφές με το πανίσχυρο στη Θεσσαλονίκη Καραμανλικό στρατόπεδο, με το οποίο δεν μπορεί να συγκρουστεί κανείς, καθώς είναι ...solid as a rock.
Η κ.Μπακογιάννη, μάλλον έμεινε πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνει στη Β.Ελλάδα, ο διευθυντής των γραφέιων του Φόρουμ, Γιώργος Αναστασόπουλος (φωτο), συνεργάτης του πρώην Υπουργού Μεταφορών επί ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη.
Από τα εγκαίνια δεν έλειψαν φυσικά, οι γνωστοί φίλοι της κ.Μπακογιάννη στη Μακεδονία, Χρήστος Κοσκινάς (στην πρώτη φωτογραφία πίσω από την κ.Μπακγιάννη), ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Δημητρίου, αλλά και ο Αδάμ Ρεγκούζας, που φαίνεται να έχει πολλές πικρίες από τη ΝΔ.
Τέλος, το δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, θα φιλοξενήσει την πρώην ΥΠ.ΕΞ. στο δελτίο ειδήσεων των 10.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ