Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "παγώνει" το θέμα της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού. Προσπάθεια εξεύρεσης άλλης λύσης την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "παγώνει" το θέμα της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού. Προσπάθεια εξεύρεσης άλ


 
Εγκαταλείπουν τις σκέψεις για την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς μετά την εξέταση όλων των δεδομένων που αφορούν στην περίπτωση του Έλληνα επιθετικού, εκτιμούν ότι δεν είναι η λύση που μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Μπόλονι. Κι αυτο κυρίως του γεγονότος, ότι τα τελευταία δύο χρόνια δε βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικής παρουσίας.
Φυσικά, σημαντικό ρόλο στο να μην προχωρήσουν στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο επιθετικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παίζουν και οι αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δεν έχουν υποδεχθεί με καθόλου θετικό τρόπο το ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον Παπαδόπουλο.
Αυτά τα δεδομένα ισχύουν τις τελευταίες ώρες και ενδεχόμενη αναθέρμανση των επαφών του ΠΑΟΚ με τον παίκτη στο διάστημα που απομένει μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, θα αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους.
Αξίζει, πάντως να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχει διαμηνύσει σε Βρύζα, Κωνσταντινίδη ότι επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ και περιμένει το "ΟΚ" της "ασπρόμαυρης" διοίκησης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?