ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ


ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥ ΛΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Σ                                                                                                                                                       

                                                                                                                                         ΤΟ ΑΛΤΕΡ                                                                                                           

 

Αυτό το "παιδί της εργατιάς", ο "ρομπέν των φτωχών", ο αυτόκλητος σωτήρας μας πού στιλιτεύει κάθε πολιτικό κι επιχειρηματία, που είναι αμόλυντος και μακριά από κάθε εκβιασμό, ο μεγαλομέτοχος του ALTER και ιδιοκτήτης του kontra Channel άρχισε τα "δικά του" και στο τελευταίο του μαγαζί. Μα φυσικά μιλάμε για το kontra, στο οποίο οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από τον μήνα Μάιο!!! Μέχρι τότε λάμβαναν χρήματα, όχι την τακτική τους μισθοδοσία, αλλά έναντι. Παλιά... γάτα ο Κουρής. Τα ίδια έκανε και πριν από πολλά χρόνια όταν είχε το κανάλι 5 ή και παλαιότερα το κανάλι 29.
Κι όλοι απορούσαμε, πώς βρέθηκαν αυτά τα 5 εκατ. ευρώ και ρίχτηκαν ξαφνικά στο ALTER για να ξεκινήσει να .........λειτουργήσει. Τελικά, όπως μετέφεραν εργαζόμενοι στο planet-greece, τα πράγματα είχαν μία πολύ απλή ερμηνία. Σταμάτησε να πληρώνει στο kontra, μάζεψε τα χρήματα του Μαΐου, του Ιουνίου, του Ιουλίου και κάποια υπόλοιπα που είχε από τον Απρίλιο (είπαμε τους πλήρωνε έναντι) και μαζί με κάτι... οικονομίες που είχε στην άκρη, αποφάσισε αυτό το "λαϊκό παιδί" να τα ρίξει όλα στο ALTER και να βυθίσει στην απόγνωση τους εργαζόμενους του νέου του καναλιού.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, αρκετοί εργαζόμενοι, ιδιαίτερα τεχνικοί που στελεχώνουν ακόμη και νευραλγικά πόστα του καναλιού, αναγκάζονται να τα κάνουν όλα, να παίρνουν ψίχουλα και βέβαια για ασφάλιση ούτε λόγος.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Με την πλάτη ποιων κυβερνητικών παραγόντων, συνεχίζει ο Κουρής να κάνει τα... μαγειρέματά του χωρίς κανείς να τον αναγκάσει να πληρώσει;

Επάξια, πάντως, κερδίζει τον τίτλο του... προέδρου του κινήματος των "δεν πληρώνω".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?