Εκτός πινάκων διαιτησίας Καλόπουλος και Μάνταλος

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          



Εκτός πινάκων της ΚΕΔ μέχρι να ξεκαθαριστεί η σχέση τους με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων έθεσε τους Δημήτρη Καλόπουλο και Σταύρο Μάνταλο το ΔΣ της ΕΠΟ. Παράλληλα, αποφασίστηκε αυστηροποίηση των ποινών για επεισόδια. Μάλιστα για πρώτη φορά θεσπίστηκε ποινή -και μάλιστα εξοντωτική- για τους διαιτητές που δεν αναφέρουν τις παραβάσεις στο φύλλο αγώνα.
Οι Καλόπουλος και Μάνταλος εμπλέκονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Στο ΔΣ της ΕΠΟ εκφράστηκε η άποψη ότι οι δύο διαιτητές είναι αθώοι. Ωστόσο, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση θα μπουν στο "ψυγείο" και θα υπάρξουν αλλαγές μόνο όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Παράλληλα, υπερψηφίστηκε η αυστηροποίηση του ΠΚ. Τα χρηματικά πρόστιμα θα είναι εξοντωτικά (κάθε φορά η ποινή θα διπλασιάζεται και μία ομάδα που φέτος θα πλήρωνε 250.000 ευρώ συνολικά τη νέα σεζόν για τα ίδια αδικήματα θα κληθεί να καταβάλει περίπου 2 εκατομμύρια), ενώ γίνεται πιο εύκολη η αφαίρεση βαθμών για επεισόδια.
Ακόμα πιο σημαντική είναι η αλλαγή στο θέμα των πειστηρίων. Θεσπίζεται για πρώτη φορά ως στοιχείο το οπτικοακουστικό υλικό, ενώ οι διαιτητές που δεν αναφέρουν κροτίδες, επεισόδια και λέιζερ στο φύλλο αγώνα θα διαγράφονται από τους πίνακες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?