Πίσω Πάνο τα καράβια.....Αλλαγές στη διάρκεια θητείας προανήγγειλε ο Μπεγλίτης


Αλλαγές στη διάρκεια θητείας προανήγγει
λε ο Μπεγλίτης

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, άφησε να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας αλλά και του συστήματος χορήγησης αναβολών ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να «παγώσουν» οι προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών.
"Δεν θέλουμε επαγγελματικό στρατό, δεν μπορούμε να προσλαμβάνουμε επαγγελματίες οπλίτες, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, θέλουμε τη μείωση των αμυντικών δαπανών και της στρατιωτικής θητείας, αλλά συγχρόνως θέλουμε υψηλό βαθμό επιχειρησιακής ικανότητας", δήλωσε ο υπουργός.
Ο κ. Μπεγλίτης, όπως αναφέρει, ζήτησε εισηγήσεις για τη διάρκεια της θητείας, για τα κριτήρια των αναβολών αλλά και για τις απαλλαγές στράτευσης.
"Θέλω να απαντήσω πολιτικά στο ερώτημα γιατί τα παιδιά από τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα να κάνουν έγκαιρα τη θητεία τους και τα παιδιά από πιο ευκατάστατες οικογένειες να έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν αναβολές, να φεύγουν στο εξωτερικό για σπουδές, να χάνονται και να εκπληρώνουν μειωμένη θητεία".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?