ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..... "Ο πατέρας μου βίασε τα δύο μου παιδιά"!


 "Ο πατέρας μου βίασε τα δύο μου παιδιά"!



 
"Ο πατέρας μου βίασε τα δύο μου παιδιά"!
«Βίασε τα δύο μου παιδιά. Πριν χρόνια το ίδιο είχε κάνει και σε μένα!» Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία μιας γυναίκας από το Αγρίνιο, σύμφωνα με την οποία ο 66χρονος πατέρας της βίασε τα δύο ανήλικα εγγόνια του. Παράλληλα, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο αρρωστημένη, καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, είχε πέσει κι εκείνη θύμα βιασμού από τον πατέρα της, όταν ήταν μικρή.
Η γυναίκα είχε εμπιστευτεί τον 10χρονο γιο της και την 9χρονη κορούλα της στον πατέρα της προκειμένου να τα προσέχει για λίγες εβδομάδες μέσα στο καλοκαίρι, επειδή......... εκείνη και ο σύζυγός της εργαζόντουσαν και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να προσλάβουν μπέιμπι σίτερ ούτε να τα πάνε ολιγοήμερες διακοπές. Ετσι, τα άτυχα αδερφάκια έμειναν στο σπίτι του παππού τους, σε ένα χωριό έξω από το Αγρίνιο και αντί να παίζουν και να περνούν ανέμελες στιγμές με τους φίλους τους, ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη. Κανείς από το χωριό δεν μπορούσε να φανταστεί πως όταν η πόρτα έκλεινε, άρχιζε για εκείνα ένας εφιάλτης δίχως τέλος.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα στην Ασφάλεια Αγρινίου, η φρικαλέα υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν κάποια μέρα πήγε να δει τον γιο και την κόρη της. Τα παιδιά τής παραπονέθηκαν ότι ο παππούς τα πείραζε πολλές φορές και τα πονούσε! Αμέσως την έλουσε κρύος ιδρώτας, αφού κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο εφιάλτης επαναλαμβανόταν και στο μυαλό της επέστρεψαν οι δραματικές στιγμές που η ίδια είχε ζήσει πριν από χρόνια. Με δάκρυα στα μάτια, πήρε το κοριτσάκι της και το μετέφερε άρον-άρον στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό.
Τα αποτελέσματα δυστυχώς επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους της, αφού αποδείχτηκε ότι πράγματι η 9χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού, καθώς όπως της εξήγησαν, διαπιστώθηκε ρήξη του παρθενικού υμένα. Οπως έγινε γνωστό, για το αγοράκι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί βιασμός ή ασέλγεια.
Με κομμένη την ανάσα, η γυναίκα ενημέρωσε τον σύζυγό της και μαζί πήγαν γραμμή στην αστυνομία, όπου με φωνές που έτρεμαν από τη φρίκη και την απόγνωση έκαναν τη σχετική καταγγελία και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του 66χρονου, ο οποίος αναμένεται να κληθεί σε απολογία από τον ανακριτή που παρέλαβε τη δικογραφία. Για την ώρα, όμως, παραμένει ελεύθερος, αφού το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.
Τα παιδάκια βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα τους, ενώ η αστυνομία έχει φροντίσει να στείλει ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να στηρίξει ψυχολογικά την οικογένεια, αλλά κυρίως τις τραυματισμένες αθώες ψυχούλες των ανηλίκων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?