Τα καλα να λέγονται..ο Σαμαρας αρχισε τα ραντεβου για την προσελκιση επενδυτών

  
 

  • 0


 Συνάντηση Σαμαρά με τον πρόεδρο της Unilever
 Συνεχίζοντας τις επαφές του με σημαντικούς διεθνείς επιχειρηματικούς παράγοντες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του παγκόσμιου κολοσού της Unilever, Πολ Πόλμαν, και άλλα κορυφαία στελέχη του ομίλου, που διαβεβαίωσαν ότι η εταιρεία όχι μόνο θα παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά και θα ενδυναμώσει την παρουσία της.
Απαντώντας σε σχόλιο του κ. Πόλμαν ότι η χώρα μας βρίσκεται στη σωστή πορεία, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «είμαστε στο .........
σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια».
«Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά προβλήματα», σημείωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έθεσε ως στόχο την επίλυσή τους, με προτεραιότητα «στη ρευστότητα, για να ξεκλειδώσει η οικονομία».
Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό η Unilever είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να ξεκινήσει την παραγωγή 110 προϊόντων της στην Ελλάδα.
Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, συμμετείχαν ο πρόεδρος της Unilever Πολ Πόλμαν, ο πρόεδρος Ευρώπης του ομίλου Γιάν Ζίτζερφελν και ο πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, Σπ. Δεσύλλας, σημαντικοί παράγοντες της αγοράς, οι οποίοι αντάλλαξαν απόψεις με τον πρωθυπουργό για την ευρωπαϊκή οικονομία και για το πως η Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει ελκυστική για επενδύσεις τόσο από ελληνικά όσο και από διεθνή κεφάλαια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

Ροζ sex video-τσόντα DVD της Ελίνας Μπεκάκου?