Στο ένα λιμάνι πανηγυρίζουν γιατί έφτασε, στο άλλο επειδή τον ξεφορτώθηκαν!

Μέγεθος Γραμματοσειράς Μείωση Αύξηση
sportscaster | Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 | 20:48
Ο λόγος για τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Άλμπερτ Ριέρα, τον οποίο πρόσφατα απέκτησε ο Ολυμπιακός στην ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε ένα συμβόλαιο αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ. Με έντονους πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ενώ με τους ίδιους και ίσως περισσότερο έντονους πανηγυρισμούς τον αποχαιρέτισαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ όταν τον είδαν να φτιάχνει βαλίτσες για την Ελλάδα. Πολλές είναι οι «ευχές» που του έδωσαν οι οπαδοί των «Reds» στα δύο μεγάλα forum που διατηρούν στο διαδίκτυο:
- Τον πουλάμε για 6 εκατομμύρια λίρες. Τι πεταμένα λεφτά!
- Απλώς ξεφορτωθείτε αυτόν τον βλάκα για όσα περισσότερα λεφτά γίνεται, αρκεί να μην τον ξαναδούμε να παίζει για μας.
- Θα είμαστε τυχεροί αν πάρουμε πίσω κάτι από την πώληση αυτού του άχρηστου, ιδίως από τη στιγμή που έχει καταλάβει ο κόσμος πόσο βλάκας είναι.
- 1,5 λίρα και ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας είναι αρκετά για τη μεταγραφή του.
- Ο τύπος δεν αξίζει τίποτα. Δεν θέλω ούτε καν στην ίδια χώρα να βρίσκομαι με αυτό τον άνθρωπο.
- Το κακό για μας είναι ότι όλος ο κόσμος ξέρει πόσο πολύ θέλουμε να τον ξεφορτωθούμε, άρα δεν μπορούμε να κάνουμε σκληρές διαπραγματεύσεις.
- Πουλήστε τον τσάμπα!
- Ας μας δώσουν 4-5 εκατομμύρια λίρες και θα τον πάω μόνος μου στην Ελλάδα!
- Έλα ρε Άλμπερτ, κάνε κάτι καλό επιτέλους στη ζωή σου και ξεκουμπίσου από εδώ!
- «Η συμφωνία για τον Ισπανό θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 3,3 εκατομμύρια λίρες, ενώ η Λίβερπουλ θα πάρει άλλο 1,6 εκατομμύριο σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα». Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι να κερδίσει τον τίτλο.
- Το γεγονός ότι πήραν τον Ριέρα θα κάνει την προσπάθειά τους ακόμα πιο δύσκολη, αλλά και πάλι, όσα περισσότερα πάρουμε για αυτόν τον αποτυχημένο, κέρδος θα είναι.
- Το πιο σημαντικό πράγμα που έκανε ο Ριέρα για μας είναι ότι μας ένωσε όλους εναντίον του!
- 3500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Ριέρα, ένας αριθμός που δεν μπορεί να συγκριθεί με τους χιλιάδες της Λίβερπουλ που πήγαν στο αεροδρόμιο για να τον δουν να φεύγει.
Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια «αγάπης» που έκαναν οι οπαδοί της Λίβερπουλ πριν, αλλά και μετά τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή από την ομάδα τους στον Ολυμπιακό. Περισσότερα αποχαιρετιστήρια σχόλια υπάρχουν στα δύο forum συζήτησης www.redandwhitekop.com και www.lfcreds.com των φιλάθλων της Λίβερπουλ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ