Eγγραφο που υπερασπίζεται τις αποτιμήσεις ακινήτων για το Βατοπέδι φέρνει η Ν.Δ

27 Ιουλ 2010


Έγγραφο του Ι. Μουμούρα, οικονομικού συμβούλου του Α. Σαμαρά και προέδρου του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ), με το οποίο υπερασπίζεται των αποτιμήσεων του ΣΟΕ για τα ακίνητα που αντάλλαξε το δημόσιο με τη Μονή Βατοπεδίου έφερε στη δημοσιότητα η Ν.Δ.
Μέσω αυτού, οι ευθύνες επιρρίπτονται στην...
Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου (ΚΕΔ), την οποία ο Ι.Μουμούρας κατηγορεί για εκ των υστέρων αλλαγή χρήσεων στα ανταλλαγέντα ακίνητα.
«Το Σώμα δεν έχει καμία ανάμειξη στην όλη διαδικασία σε θέματα που αφορούν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εκτιμηθέντων ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι εκθέσεις εκτίμησης, κατά την σύνταξη των συμβολαίων, μετά την παράδοσή της στην ΚΕΔ” αναφέρει υπενθυμίζοντας ότι «τυχόν ζημία του δημοσίου από τις ανταλλαγές ακινήτων μεταξύ ΚΕΔ και Μονής, οφείλεται στην αλλαγή των χαρακτηριστικών με τα οποία τα ακίνητα περιγράφονται διαφορετικά από εκείνα με βάση τα οποία έγιναν οι εκτιμήσεις –δηλαδή αλλαγή χρήσης γης από δασική έκταση σε άρτια και οικοδομήσιμα γήπεδα».

Μια χαρά χάλια και ο Σαμαράς......
βρήκε κατάσταση να στηρίξει , δεν καταλαβαίνει ότι με σοφιστείες και δικολαβίες δεν σώζεται η παρτίδα ;
Τί σημαίνει η ζημιά προήλθε από την αλλαγή χρήσης ; Την αλλαγή την έκανα εγώ ; Το γενικό συντονισμό τον έκανε ο Θεός ; Μην τρελαθούμε τώρα , και το Βατοπέδι καθαρό ; Ωραία αλλαγή σελίδας και απεξάρτηση από την παλαιά κακιά και βρώμικη ΝΔ κάνει .... Να τον χαιρόμαστε

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ