Πέρασε από την Τρίπολη με… δώρο Κουκουλάκη (0-1)!


Πέρασε από την Τρίπολη με… δώρ

ο Κουκουλάκη (0-1)!


Χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι-δώρο του Κουκουλάκη και νίκησε με 1-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη με το γκολ πέναλτι του Φουστέρ στο 30’…
Κλασική εικόνα των «ερυθρόλευκων» που στρογγυλοκάθισαν στο προβάδισμα που πήραν από το α’ μέρος και περίμεναν στην επανάληψη τον Αστέρα που δεν μπορούσε να απειλήσει στο ντεμπούτο του Δερμιτζάκη στον πάγκο των Αρκάδων.
Ντεμπούτο για τον Μανιάτη που παραλίγο να σκοράρει στο 87’ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, θλάση............ στους προσαγωγούς για τον Πουλίδο που αντικαταστάθηκε στο 21’ από τον Αργυρόπουλο.
Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο ματς και μέχρι το 10’ είχε χάσει δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ντεγκρά να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Τοροσίδη (5’) και τον Φυτανίδη να βάζει την κόντρα στο σουτ του Μιραλάς (8’) με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.
Μετά το πρώτο τέταρτο, ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς, χωρίς να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πάρντο, ενώ ο Δερμιτζάκης αναγκάστηκε να αλλάξει στο 20λεπτο την αμυντική του διάταξη, καθώς ο Πουλίδο είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι αντικαταστάθηκε από τον Αργυρόπουλο. Ο Φυτανίδης έγινε σέντερ μπακ δίπλα από τον Ορόθκο.
Η πίεση του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 30’ με το πέναλτι-εφεύρεση του Κουκουλάκη, ο οποίος είδε παράβαση στο διώξιμο της μπάλας του Ορόθκο στον Φουστέρ. Ο άσος των Πειραιωτών πάντως δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη κι άνοιξε το σκορ.
Οι Αρκάδες έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 42’ με το σουτ-φάουλ του Μπαστία που πέρασε ελάχιστα άουτ και οι δυο ομάδες πήγαν με το 0-1 στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τον Ηρακλειώτη ρέφερι.
Οσο καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο κακό ήταν το δεύτερο. Το γήπεδο είχε βαρύνει από την βροχή, ο Ολυμπιακός δεν πολύ καιγόταν για να βάλει κι άλλο γκολ κατά την προσφιλή του τακτική και περίμενε τους Αρκάδες που δεν κατάφεραν σε καμιά περίπτωση να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Πάρντο.
Στο 68’ είδαμε την μοναδική καλή φάση του β’ ημιχρόνου, έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό των Ριέρα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ με τον τελευταίο να πλασάρει ψηλά άουτ από καλή θέση.
Ο Δερμιτζάκης έβγαλε γύρω στο 70’ τον Ρουμπίλ κι έριξε στο ματς τον Αρσενίεβιτς για να γεμίσει την μεσοεπιθετική του γραμμή, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους. Το υπόλοιπο του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Ολυμπιακός πήρε το «τρίποντο» κι αποσπάστηκε με 8 βαθμούς από τον δεύτερο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ