Ντοπέ ο Μπάλντουιν


Ντοπέ ο Μπάλντουιν

 

 

Ο Αμερικάνος γκαρντ του Ηρακλή, Ματ Μπάλντουιν βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στις 17 Δεκέμβρη και ο «Γηραιός» θα τον αντικαταστήσει με τον Σμους Πάρκερ.
Η φημολογία είχε φουντώσει τις τελευταίες μέρες για τον παίκτη που είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και όπως ανακοίνωσε επισήμως ο Ηρακλής αυτός ήταν ο Ματ Μπάλντουιν.
Στο δείγμα που έδωσε στο ΕΣΚΑΝ, ανιχνεύθηκε η ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη, η οποία είχε βρεθεί και στον Τόνι Ουίντεν του Αμαρουσίου στο ξεκίνημα της............. σεζόν. Ο 22χρονος γκαρντ έχει δικαίωμα εξέτασης και του δεύτερου δείγματος, αλλά ο Ηρακλής προχώρησε ήδη σε αντικατάσταση του.
Ο Σμους Πάρκερ φθάνει αύριο στη Θεσσαλονίκη και θα αντικαταστήσει τον Μπάλντουιν αποτελώντας την πρώτη αλλαγή που δικαιούται ο0 «Γηραιός» για τον δεύτερο γύρο.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ενημερώθηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ πως στο πρώτο δείγμα στον έλεγχο της 17ης Δεκεμβρίου του αθλητή Ματ Μπόουλντιν βρέθηκε η ουσία 4-Μεθύλ-2-Χεξαμίνη που ανήκει στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της WADA. Ο αθλητής διατηρεί το δικαίωμα εξέτασης και του β΄ δείγματος. Η Κ.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ τονίζει ότι θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες απ΄ τους κανονισμούς».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ