Της… φάνηκε κατά λάθος!


Της… φάνηκε κατά λάθος!



Ποια σύζυγος ποδοσφαιριστή είχε το… ατύχημα με το φόρεμα; Διαβάστε…
Το φόρεμα ανέβηκε να δείξει στην πασαρέλα αλλά ένα μικρό… ατύχημα αποκάλυψε το πληθωρικό στήθος της, προς τέρψιν των- κατά τα άλλα- βαριεστημένων συζύγων και εραστών που συνόδευαν τα άλλα… μισά τους στην επίδειξη μόδας.
Όσο για τη μοντέλα, δεν… έπεσε και να πεθάνει από το περιστατικό αφού προκαλεί υπέρ του δέοντος εδώ και καιρό. Η μοντέλα περί ης ο λόγος είναι η σεξοβόμβα Nives Celzijus και σύζυγος του Κροάτη ποδοσφαιριστή Dino Drpic, τους οποίους αποκαλούν και Μπέκαμ της........... Γερμανίας, η οποία εκτός από το να αποκαλύπτει το κορμί της, είχε αποκαλύψει και ότι είχε κάνει sex μετά του συζύγου της στο κέντρο του γηπέδου! Και όχι σε οποιοδήποτε, αλλά στο «Μάξιμιρ Στάντιουμ» στο Ζάγκρεμπ μια μέρα πριν την αναμέτρηση Κροατίας- Αγγλίας για τα προκριματικά του Euro 2008.
Το ότι έβγαλε στη… σέντρα το σύζυγό της δεν ήταν και το καλύτερο για την καριέρα του αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα… Και ό σκοπός τότε ήταν να προμοτάρει το βιβλίο της «Γυμνή αλήθεια». Διότι το κορίτσι εκτός από μοντέλα, τραγουδίστρια και… γενικώς, γράφει κιόλας. Κάνει τα πάντα όλα. Πολυεργαλείο να την πω… Ελβετικό σουγιά να την πω…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ