"Μεταμορφώνονται" τα Παλιά Σφαγεία στη δυτική πλευρά της πόλης


"Μεταμορφώνονται" τα Παλιά Σφαγεία
στη δυτική πλευρά της πόλης

 
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRkxwHCnIGg8VgUPKP6DGSFV2K37x9V80GZ4LWWAfaZrMff46H&t=1Το «πράσινο φως» αναμένεται να ανάψει το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης, στην προσεχή του συνεδρίαση, για τη δημοπράτηση της αναπαλαίωσης του διατηρητέου κτιρίου των Παλιών Σφαγείων της Θεσσαλονίκης, ενός από τα σημαντικότερα δείγματα της βιομηχανικής κληρονομιάς του 20ου αιώνα στην πόλη.
Το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 3.250.000 ευρώ και οι παρεμβάσεις που προγραμματίζονται είναι η αποκατάσταση του διατηρητέου σε μια ................υπερσύγχρονη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Η περιοχή των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης και καλύπτει περίπου εννιά στρέμματα. Στον ίδιο χώρο αναμένεται να κατασκευαστεί και ένα αθλητικό πολυκέντρο όπου θα φιλοξενηθούν αθλήματα λιγότερα διαδεδομένα, όπως η ξιφασκία, η σκοποβολή και η άρση βαρών.
Το θέμα αφού εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο θα παραπεμφθεί στην Οικονομική Επιτροπή, η οποία και θα καταρτίσει τους όρους για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ