Άρθηκε το άσυλο....«Δε φεύγουμε ζωντανοί από εδώ» λένε οι καταληψίες


Άρθηκε το άσυλο



troktiko   lathr2 300x225 Άρθηκε το άσυλοΑρση του πανεπιστημιακού ασύλου αποφάσισαν οι πρυτανικές αρχές , γεγονός που δίνει το πράσινο φως για να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις στη νομική σχολή όπου έχει γίνει κατάληψη από μετανάστες. Η προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη ραικου μετά από σχετικό έγγραφο των πρυτανικών αρχών έδωσε εντολή να είναι σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυναμεις για επέμβουν και βρίσκονται σε επιφυλακή πε΄ντε εισαγγελείς.
Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στη Νομική καθώς σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν οι μετανάστες δηλώνουν αμετακίνητοι στο να μετακινηθούν από τη Νομική. Ο κ. Γιάννόπουλος εκπρόσωπος της επιτροπής Αλληλεγγύης τόνισε ότι «το κτίριο που μας προτάθηκε να μετακινηθούμε είναι ακατάλληλο. Εάν θεωρούν ότι είμαστε εύκολος ........... αντίπαλος κάνουν λάθος. Δε φεύγουμε από εδώ. Όπου και να βρεθούμε Έλληνες και μετανάστες ξεκινάμε απεργία πείνας.
Ένας εκ των μεταναστών δήλωσε ότι «θέλουν να μας πετάξουν σαν τα σκυλιά. Δεν φεύγουμε από εδώ ζωντανοί. Εάν αποφασιστεί επέμβαση της αστυνομίας τότε να φέρουν και φέρετρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ