Η ΠΑΟΚΑΡΑ δέν μπόρεσε να κερδίσει την Πόρνη...μπάλλα!

Πόρνη...μπάλ                                                                                                                                                λα                                                                                                                                                               !
 


Έβαλε πέναλτι, αλλά δεν μέτρησε... Eίχε τεράστιες ευκαιρίες, είχε και δοκάρι στο 92'. Ο ΠΑΟΚ τα έκανε όλα κι όμως έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει κόντρα στην Τότεναμ (0-0) με νίκη τις υποχρεώσεις στον όμιλο του Europa League.
Ο μεγάλος Ίβιτσα Όσιμ το είχε πει και πραγματικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιβεβαιωθεί, σχετικά με το πόσο πόρνη είναι η μπάλα. Σήμερα δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, αυτή η έκφραση φάνηκε για ακόμα μία φορά, μιας και οι Θεσσαλονικείς απέναντι στην Τότεναμ τα είχαν όλα εκτός από το γκολ. Έχασαν πέναλτι, με την δεύτερη όμως μιας και την................

πρώτη φορά ο Λίνο ευστόχησε και κανείς δεν κατάλαβε γιατί δόθηκε επανάληψη, είχαν δοκάρι και απίστευτες ευκαιρίες. Ωστόσο κάτι η ατυχία, κάτι ο Κουντιτσίνι, τους στέρησαν το γκολ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν πόντο και τον ΠΑΟΚ να νιώθει και δικαίως αδικημένος στην πρεμιέρα του στο Γιουρόπα Λιγκ.
Ένας βαθμός που ναι μεν είναι σημαντικός, αλλά με βάση τα όσα φάνηκαν στο γήπεδο, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τρεις.
Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι με σχήμα 4-2-3-1 με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Έττο και αριστερά τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Μαλεζάς. Αμυντικά χαφ οι Γκαρσία και Αρίας. Στα πλάγια οι Βιερίνια και Σαλπιγγίδης, ενώ στην επίθεση ο Αθανασιάδης και πίσω του ο Φωτάκης σε ρόλο επιτελικού χαφ.
Ο Χάρι Ρέντκναπ που αποφάσισε να δώσει τόπο στα νιάτα ελέω Λίβερπουλ ξεκίνησε τον αγώνα με τον Κουντιτσίνι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Γουόκερ και αριστερά τον Τάουνσεντ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπάσονγκ και Τσορλούκα. Στον χώρο του κέντρου ο Λίβερμουρ μαζί με τον Κάρολ. Στις πτέρυγες ο Ρόουζ και ο Ντος Σάντος. Στην επίθεση ο Παβλιουτσένκο και πίσω του ο Κείν.
Η Τότεναμ στο ξεκίνημα του αγώνα μπήκε πολύ δυνατά πιέζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα οι λονδρέζοι να κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Ο Δικέφαλος έδειχνε σαστισμένος στην πίεση των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα η μπάλα να χάνεται εύκολα. Μάλιστα στο 11ο λεπτό χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ρέντκαμπ όταν έφυγαν στον αιφνιδιασμό με τον Κοντρέρας να σώζει την ομάδα του με επέμβαση πάνω στην γραμμή το σουτ του Φαλκέ.
Μετά το αρχικό καλό ξεκίνημα της Τότεναμ, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ανεβαίνει και να πιέζει τους ʼγγλους στο χώρο του κέντρου με τον Γκαρσία να διαρκώς μέσα στις φάσεις .
Στο 18' είχαμε μια πολύ καλή στιγμή για τον Δικέφαλο με τον Βιειρίνια να πιάνει το σουτ και την μπάλα μετά από κόντρα να βγαίνει κόρνερ.
Στο 31ο λεπτό η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Κουντιτσίνι. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση έδωσε την παράβαση Ο Λίνο πήρε λίγα μέτρα φόρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τους φιλάθλους να πανηγυρίζουν. Ο Σέρβος ρέφερι έδωσε επανάληψη γιατί ο Κοντρέρας μπήκε νωρίτερα. Ξανά την μπάλα στήνει ο Λίνο, όμως δεν κατάφερε να σηκώσει στο πόδι την Τούμπα καθώς την έστειλε άουτ.

Στο χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ η Τότεναμ απείλησε με στημένη μπάλα. Λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή του Κρέσιτς και από πλάγια αριστερά ο Παβλιουτσένκο εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Κρέσιτς στο 40 ο λεπτό.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. ΠΑΟΚ να προσπαθεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις κυρίως από την αριστερή πλευρά με τον ταχύ Βιερίνια. Ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ έδωσε χώρο στην Τότεναμ και περίμενε τους ʼγγλους στο δικό του τερέν.

Η πρώτη επίσκεψη της Τότεναμ στα καρέ του ΠΑΟΚ ήρθε από λάθος του Κρέσιτς. Ο Κροάτης βγήκε από την εστία για να διώξει με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός θέσης. Ο Φαλκέ αφού βγήκε έξω από την περιοχή επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι παρότι έπεσε ο Κοντρέρας να διώξει με το κεφάλι.

Ο Μπόλονι άνοιξε πρώτος των χορό των αλλαγών με τον Ίβιτς να μπαίνει στο παιχνίδι στην θέση του Φωτάκη. Ο Ρουμάνος θέλησε να φρεσκάρει το κέντρο του, αλλά και έναν παίκτη με καλύτερη τεχνική κατάρτιση με σκοπό να βγουν κάποιες κάθετες μπαλιές στην μικρή περιοχή των ʼγγλων. Τα αποτελέσματα ήρθα αμέσως με τον Σέρβο να περνάει στον Σαλπιγγίδη, ο διεθνής επιθετικός γύρισε την μπάλα με τον Αθανασιάδη να κάνει την προβολή στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Και εκεί που είχαμε φτάσει στο 80' και όλα έδειχναν πως δύσκολα θα υπάρξει άλλη ευκαιρία, ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και μέσα σε ένα δεκάλεπτο έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 83' ο Ίβιτς νικήθηκε από τον Κουντιτσίνι, ωστόσο μετά σέντραρε με τον Αθανασιάδη να πιάνει εντυπωσιακό γυριστό και τον Ιταλό τερματοφύλακα να κατεβάζει τα ρολά.

Η μεγαλύτερη όμως φάση χάθηκε για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Βιεϊρίνια που ένα λεπτό πριν είχε νικηθεί και αυτός από τον Κουντιτσίνι, έκανε την σέντρα και ο Ίβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Αρίας, Φωτάκης (62' Ιβιτς), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης

Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τόουνσεντ, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Κάρολ, Φάλκε (82' Φρέντερικς), Ντος Σάντος (92' Πάρετ), Κέιν, Παβλιουτσένκο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ