Ψεύτη και υποκριτή χαρακτηρίζει η Σεμίνα τον Τσιτσιμπίκο...


Ψεύτη και υποκριτή χαρακτηρίζει

η Σεμίνα τον Τσιτσιμπίκο.


Και τον (ξανα)ρωτάει: Πήγες ή δεν πήγες με τα λεφτά του "χειμαζόμενου" λαού μας κυρ Ταγματάρχη και απόλαυσες στο Γουέμλπεϊ τη Μπαρτσελόνα? Πόσο κόστισε το ταξίδι? ...
Αναγνώστης του mediasoup κατήγγειλε τον Τσιτσιμπίκο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος υπό τον τίτλο "Αιδώς Αργείοι". Ο Τσιτσιμπίκος απάντησε με γενικότητες και ψεύδη. Φυσικά η Σεμίνα δεν τον άφησε έτσι. Διαβάστε τι του σούρνει σήμερα:
Ένοχος ή όχι Λάμπη μου;

Καταγγελία αναγνώστη.
Αδύνατον τ' αληθές λαθείν.
Άγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος.
Έτσι έγραφαν οι αρχαίοι έλληνες τον.............. 4ο αιώνα πΧ Λάμπη μου. Αυτό το ρητό θα το θυμάσαι πολύ καλά, για πολλά χρόνια, για πολλά θέματα, από τη στιγμή που θα φύγεις από...
την ΕΡΤ.

Κύριε Δ/ντα Σύμβουλε, απάντησες αμέσως σε καταγγελία ενός "αναγνώστη" του Mediasoup. Απάντησες μεν γρήγορα, απερίσκεπτα δε, γιατί ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι έχει γίνει και κάνεις το κορόιδο.

1) Δεν απαντάς, κάνεις πως ξεχνάς, (έτσι κάνουν οι ένοχοι) αν πήγες με λεφτά της ΕΡΤ και είδες τον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ. Και αυτό είναι το κυρίαρχο, Λάμπη μου, γιατί "Αρχή άνδρα δείκνυσι". Νεότερες πληροφορίες από το αθλητικό τμήμα, λένε πως όχι μόνο θαύμασες το "Μέσι", αλλά έμεινε άφωνος και ο γιός σου.

Δικαίωμά σου να πας όπου θέλεις. Όχι όμως με τα λεφτά του "χειμαζώμενου" λαού μας, κυρ Ταγματάρχη μου. Ετοιμάζονται απολύσεις στην ΕΡΤ και εσείς το χαβά σας. Σε ξαναρωτάω "κακό παιδί". Πήγες ή δεν πήγες με τα λεφτά μας και απόλαυσες στο Γουέμπλεϋ την Μπαρτσελώνα? Πόσο κόστισε το ταξίδι? Με ακρίβεια Λάμπη μου, με ακρίβεια.

Ο Τένεσι Ουίλιαμς είχε γράψει πως "το μόνο ράγμα που είναι χειρότερο από έναν ψεύτη είναι ένας ψεύτης που είναι και υποκριτής". Απάντησε λοιπόν, μιας και δεν απάντησες την πρώτη φορά. Και πάλι μία προειδοποίηση. Μην κάνεις καμία .... κουτουράδα και εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

2) α) Σχετικά με τον κ. Χατζηγεωργίου (εξελίξιμος φαινεται), πήγε ή δεν πήγε με λεφτα της ΕΡΤ για την μετάδοση του τελικού Τσάμπιονς Λίγκ (εκεί συναντηθήκατε) ενώ την μετάδοση έκαναν οι συνάδελφοί του Χαϊκάλης και Θεοφιλόπουλος?

Ναί ή όχι, βρε Λάμπη μου και πόσο κόστισε την τσέπη μας, ο τουρισμός του Διευθυντή σου? Και να πεις ότι δεν ήξερες??? Εσύ υπογράφεις!!! Απάντησε λοιπόν, μιάς και δεν απάντησες την πρώτη φορά. Μην κάνεις τον κουτό. Μην ξαναγράψω τα ρητά!!!

β) Στην πρώτη απάντησή σου γράφεις πως ο κ. Χατζηγεωργίου δεν ταξίδεψε στο Παρίσι για να μεταδώσει το Rolland Garros, ούτε προετοιμάζεται για την Ουγγαρία.

Εδώ Λάμπη μου, λες μισές αλήθειες. Λένε, στο αθλητικό τμήμα, πως πήγε στο Παρίσι με λεφτά της ΕΡΤ και πολύ καιρό μετά το δημοσίευμα, ακύρωσε το ταξίδι και πλήρωσε τα λεφτά από την τσέπη του (και γελάνε όλοι και κάνουν πλάκα οι άσπονδοι φίλοι του, με τα καμώματα του Διευθυντή τους). Είναι έτσι ακριβώς? Καλά δηλαδή κατάλαβαν οι συνάδελφοί του ή συμβαίνει και κάτι άλλο βρε Λάμπη μου? Εσύ θα μάθεις και θα μας πεις.

Και για να γελάσουμε λίγο, μιάς και σου αρέσει το χιούμορ, λένε οι αθλητικοί πως μόλις μπήκε για παρέλαση στο Παναθηναϊκό στάδιο, στην τελετή έναρξης των special Olympics, η Γαλλική ομάδα, η συμπαρουσιάστρια του, του είπε "Δημήτρη! Παρίσι!!! Ο μεγάλος σου καυμός, το Roland Garros".

Έγραψες ακόμα για τον κ. Χατζηγεωργίου πως "δεν προετοιμάζεται για την Ουγγαρία". Για πες μας, για ποιά άλλη χώρα της ανατολικής Ευρώπης ... προετοιμάστηκε και πήγε?

3) Σχετικά με την ανάρτηση των ταξιδιών γράφεις, "έχει υποβληθεί σχετικό ερώτημα (ζήτημα προσωπικών δεδομένων)". Άντε να το πιστεύψουμε, βρε Λάμπη μου. Περιμένεις με αγωνία ...

Προφανώς, αν η απάντηση είναι να δημοσιεύονται τα ταξίδια, θα μπούμε στη "Διαύγεια" της ΕΡΤ και θα δούμε όλα τα ταξίδια, όλως των μηνών, όλων των εργαζομένων στην ΕΡΤ "μικρώ και μεγάλων". Αυτό είναι το προφανές.

Και επειδή το προφανές στην Ελλάδα, τις περισσότερες φορές είναι "τίποτα" και "ποτέ", θα περιμένω την απάντησή σου, σε εύλογο χρονικό διάστημα (μην ξαναβιαστείς βρε Λάμπη μου) και μετά θα στείλω όλα τα δημοσιεύματα, την αλληλογραφία μας δηλαδή (ενός αγνώστου με έναν γνωστό, μακάρι και γνωστικό), στα πολιτικά κόμματα, στους υπεύθυνους των κομμάτων για τα ΜΜΕ και θα ζητήσω να καταθέσουν ερωτήσεις και θα ζητήσω ταυτόχρονα κατάθεση εγγράφων, για να μάθουμε, αν εσύ αποφάσισες να μην μας πεις, αν γράφουμε ... αλήθεια. Αν και πιστεύω , πως την σοβαρότητα του Mediasoup που μας φιλοξενεί, θα έπρεπε να την εκμεταλλευτούν και τα κόμματα και ο κος Ρακιντζής, του οποίου το κύρος είναι γνωστό και οι παρεμβάσεις του σημαντικές.

Άντε βρε Λάμπη, να δούμε!!!

Θα έχουμε συνέχεια με το "Αιδώς Αργείοι" ή θα ασχοληθούμε με άλλα θέματα?

mediasoup.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ