Έπιασε τον Κουμπάλα ο Μέσι!

Έπιασε τον Κουμπάλα ο                                                                                             Μέ                                                                                                                               σ                                     ι!

 



Δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ ο Λίονελ Μέσι. Ο Αργεντινός με τα δύο γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, έγινε ο πρώτος Αργεντινός σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα έγινε και ο 2ος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις!
Αυτά που κάνει ο 23χρονος είναι απίστευτα... Ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» με τα δύο γκολ του την Τετάρτη έπιασε τον θρυλικό Λάζλο Κουμπάλα στη 2η θέση της κατάταξης των σκόρερ του συλλόγου με 194 τέρματα και αν συνεχίσει έτσι, είναι απλά θέμα χρόνου να πάει στην κορυφή και να ξεπεράσει τον Σέζαρ Ροντρίγκες, ο οποίος έχει 239.
Επιπλέον, ο διεθνής επιθετικός έγινε ο πρώτος σκόρερ από την Αργεντινή στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς με τα δύο γκολ του έφτασε τα 40 και ξεπέρασε τον μεγάλο Ερνάν Κρέσπο.
Εν αναμονή των νέων επιτευγμάτων του...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ