Ο Μάρκος Παγδατής νίκησε το Νο1 στον κόσμο, Ράφαελ Ναδάλ - Σειρά τώρα έχει ο Ρότζερ Φέντερερ!





Μέσα στην ίδια χρονιά ο Μάρκος Παγδατής, καθάρισε δύο διαφορετικά Νο1 του κόσμου. Και δεν μιλάμε για τυχαία ονόματα, που βρέθηκαν από σύμπτωση στην κορυφή για καμμιά βδομάδα. Μιλάμε για τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ραφαέλ Ναδάλ.
Και αν ο Ρότζερ φάνηκε να ξαφνιάστηκε από την ήττα του, ο Ραφαέλ Ναδάλ, είχε την ευκαιρία όλη τη βδομάδα να παρακολουθήσει την πορεία το Μάρκου και να μπορεί να υπολογίσει τί πρόκειται να αντιμετωπίσει. Όμως όχι... Τίποτα και κανείς δεν σταματάει αυτόν το Μάρκο.!!
Μέσα σε 2 ώρες και 32 λεπτά, πήρε την ταυτότητα ΚΑΙ του Ραφαέλ Ναδάλ, και την έβαλε στην βιτρίνα του δίπλα από του Φέντερερ.. Ο Κύπριος πρωταθλητής πήρε το πρώτο σετ, σώζοντας 5 breakpoints του Ισπανού και με ένα break που πέτυχε ο ίδιος στην πιο καθοριστική στιγμή, (5-4), έκανε το 6-4.
Στο δεύτερο σετ ο Ισπανός γύρισε κάποια στιγμή από την κόλαση, βλέποντας τον Μάρκο να πετυχαίνει break στο πρώτο μόλις game του δεύτερου σετ. Κατάφερε να σπάσει δύο φορές του σερβίς του Κύπριου και να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα, (4-6).
Στο τρίτο και καθορίστικό σετ, εκεί όπου σε κάθε άγγιγμα της μπάλας η ρακέτα καίει, ο Μάρκος Παγδατής φάνταζε το Νο1. Με το σκορ στο τρίτο σετ στο 4-4 και με τον Ισπανό στο σερβίς, ο Μάρκος πέτυχε το break, στο επόμενο game κράτησε το σερβίς του και έφτασε σε μία ακόμη ΠΕΛΩΡΙΑ νίκη, (μέχρι την επόμενη), απέναντι στο Νο1 του κόσμου, τον Ισπανό Ραφαέλ Ναδάλ!!
Ποιος παίρνει σειρά τώρα? Ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός που σε αυτό το τουρνουά μόλις χτες έπαιξε ολόκληρο αγώνα, αφού στις προηγούμενες αναμετρήσεις του, δε χρειάστηκε να κάνει τίποτα. Στον πρώτο γύρο σα Νο3 πέρασε bye, στον δεύτερο ο Istomin με το σκορ στο πρώτο σετ 5-2, αποσύρθηκε, ενώ στους"16"με αντίπαλο τον Philip Kohlschrieber πέρασε walk over. Μόνο χτες χρειάστηκε να παίξει, αποκλείoντας τον Nikolay Davydenko με 2-0 σετ, (6-4, 7-5) και κλείνοντας σήμερα το μεγάλο ραντεβού με αντίπαλο τον Μάρκο Παγδατή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ