Κατάθεση-σοκ για το σκάνδαλο της Siemens - Ο Βαλυράκης ζήτησε την σύλληψη του κ. Καρακώστα




Απροσδόκητη τροπή πήρε η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, του πολιτικού μηχανικού Παντελή Καρακώστα.
O μάρτυρας ομολόγησε ότι συμμετείχε σε διακίνηση μαύρου χρήματος, προκαλώντας αναστάτωση και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας για να κρίνει εάν πρέπει να συλληφθεί.
Ο πρόεδρος της επιτροπής, κ. Βαλυράκης σε επιστολή του προς τον εισαγγελέα αναφέρει ότι ο μάρτυρας παραδέχθηκε τις μίζες, και επειδή υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να διαφύγει, ζητά την σύλληψη του κ. Καρακώστα.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο μάρτυρας δήλωσε ότι έδωσε 200.000 μάρκα σε έναν «χοντρό» Γερμανό, αλλά δεν ξέρει ποιος είναι. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα ζήτησαν την ποινική δίωξη του μάρτυρα.
Στο μεταξύ, εξελίξεις και νέα στοιχεία για το σκάνδαλο της Siemens ενδέχεται να σηματοδοτήσει και η ...κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη, στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή.
Παράλληλα, δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τέως υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κλήθηκαν να καταθέσουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens.
Ειδικότερα, στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens θα καταθέσουν, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο Γιάννης Παπαθανασίου και ο Άκης Τσόχατζόπουλος.

eglimatikotita

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ