Γιατί εσύ Χάρη Καστανίδη;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Αυγούστου 21, 2010
http://olympiada.files.wordpress.com/2010/08/cf87ceb1cf81ceb7cf82cebaceb1cf83cf84ceb1cebdceb9ceb4ceb7cf82.jpg?w=420&h=315Ο Χάρης Καστανίδης είναι ένας πολιτικός που επί δεκαετίες διαφύλαξε τα συμφέροντα της χώρας ακόμα και στις μαύρες εποχές της “ισχυρής Ελλάδας”.
Ουδέποτε είχε κάνει υποχωρήσεις στον κώδικα ηθικής του για να κρατηθεί σε μία υπουργική καρέκλα, γύρισε την πλάτη στις σειρήνες της Siemens στην έναρξη του μεγάλου πλιάτσικου όπου πολλοί θησαύρισαν και μοιράστηκαν τα εκατομύρια από τον μόχθο του Ελληνικού λαού. Ο Καστανίδης είναι από αυτούς που λαμβάνουν ανόθευτη την λαϊκή εντολή χωρίς “χορηγίες” ή άλλου τύπου ενισχύσεις από τους βαρώνους της διαπλοκής και τους δοσίλογους του μαύρου γερμανικού χρήματος που κινούσε πάντα τις ενέργειες “κατανόησης των Τουρκικών θέσεων”.
Συγκεκριμένα, ο Χάρης Καστανίδης είχε δώσει δύο πολύ μεγάλες μάχες που έμειναν στο παρασκήνιο της πολιτικής αντί να προβάλλονται ως σημείο αναφοράς ανιδιοτελούς υπηρεσίας στην Πατρίδα και την δημοκρατία:
Κυβέρνηση Σημίτη 1997 στην απαρχή του μεγάλου πλιάτσικου: Ο κ. Καστανίδης παραιτείται από υπουργός συγκοινωνιών επειδή ήθελε να γίνει διαγωνισμός για την συμπλήρωση της ψηφιακοποίησης του ΟΤΕ και όχι απ’ ευθείας αναθέσεις έργων. Σκεφτείτε λίγο την απόφαση αυτή του πολιτικού άνδρα. Παραιτείται προφανώς διότι διέβλεπε τη σκανδαλώδη εξέλιξη της υπόθεσης ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ. Γιατί είμαστε τόσο κάθετοι; Θα δείτε στη συνέχεια.
ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ αμέσως μετά την παραίτηση Καστανίδη.
5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997. Η κυβέρνηση Σημίτη παρουσιάζει την Ελληνοτουρκική συμφωνία επί της νέας δομής του ΝΑΤΟ. Το μνημείο αυτό του αίσχους που ήταν η επίσημη αποδοχή “συνδιαχείρισης” του Αιγαίου με την Τουρκία προκαλεί αντιδράσεις μέσα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικό είναι ότι ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Σεζγκίν, ισχυρίστηκε ότι με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, το Αιγαίο τίθεται υπό κοινή ευθύνη.
Ο Χάρης Καστανίδης εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία του όπως και άλλοι βουλευτές. Αρχίζουν λοιπόν επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων από τους πολύ στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως ο Τάσος  Μαντέλης, που κατηγόρησε τους έχοντες αντίθετη άποψη από την επίσημη “γραμμή” ότι κινούνται σε “σοβινιστική” κατεύθυνση, ενώ, έκανε λόγο για “ακροδεξιές απόψεις” μέσα στο ΠΑΣΟΚ, γεγονός που εξοργίζει τον Καστανίδη ο οποίος εγκαλεί επί προσωπικού τον πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στις 18/12/1997.
Και τώρα το κερασάκι: Ο θιασώτης της συνδιαχείρισης του Αιγαίου, ο Τάσος Μαντέλης υπογράφει την ανάθεση έργων ύψους 222,7 δισεκατομμυρίων δραχμών στην Intracom και 150 δισ. στη Siemens. Την επονομαζόμενη και ως σύμβαση της ντροπής.
Αμέσως μετά, (εάν δεχτούμε τους ισχυρισμούς του ίδιου του Μαντέλη) αρχίζουν και πέφτουν οι μίζες στους λογαριασμούς του. Υπάρχει βέβαια και ο “ανώνυμος πληροφοριοδότης” που υποστήριξε ότι και το 1997 (πριν την υπογραφή) έπεφταν οι μίζες ύψους μάλιστα 10 εκατομυρίων. Αυτό όμως ο αξιότιμος κύριος Μαντέλης το διαψεύδει.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πόση αξία έχει η συμπεριφορά του Χάρη Καστανίδη, αφού είναι σίγουρο ότι γύρισε την πλάτη στα αργύρια, στην εξουσία, στον υπουργικό θώκο, στον πλούτο που απεκόμισαν μετέπειτα οι δοσίλογοι. Πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.
Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν αναρωτιόμαστε “Γιατί εσύ Χάρη Καστανίδη”. Γιατί αναλαμβάνεις εσύ αυτόν τον απαράδεκτο ρόλο να νομιμοποιείς με την παρουσία σου την απόλυτη ατιμωρησία με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας για την κοινωνία ολόκληρη.
Πως μπορείς ΕΣΥ να γίνεσαι θεραπαινίδα των νεοναζιστικών επιδιώξεων που θέλουν μία κοινωνία – κόλαση, σε μόνιμο καθεστώς τρόμου καταρρίπτοντας τις βασικές αρχές της δημοκρατίας.
Γιατί εσύ βρε Χάρη δίνεις το έναυσμα να γεμίσουν οι δρόμοι με μισάνθρωπους εγκληματίες που έχουν συλληφθεί με μόχθο; Γιατί αφήνεις την γυναίκα, το παιδί, τον μή “Ράμπο” μεροκαματιάρη έρμαιο όλων αυτών;
Πως ανέχεσαι εσύ βρε Χάρη επί υπουργείας σου αποφάσεις αυτού του τύπου;;
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης, ο 37χρονος που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι επί δέκα χρόνια ασελγούσε σε μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών.
Κατά την απολογία του παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που του αποδίδονται, ενώ υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από καταγγελία 39χρονης γυναίκας – μητέρας ενός εκ των παθόντων – η οποία ισχυριζόταν ότι τον Ιανουάριου του 2009 ο 14χρονος – σήμερα – γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 37χρονο.
Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη εντόπισε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο.
Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας, όπου, το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον ανήλικο.
Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.
Προανακριτικά ο 37χρονος ομολόγησε ότι τα ανήλικά θύματά του ανέρχονταν σε τουλάχιστον δέκα πέντε, τα όποια, όπως παραδέχθηκε, «ψάρευε» είτε μέσα από το Διαδίκτυο, είτε συχνάζοντας σε νεανικά στέκια.
από Zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ