Ο Πανίκας θα την φέρει (;) στον Γκιουλέκα...
 
 
 

Aπό τον Π. Απήκο

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά τις εσωτερικές ισορροπίες της Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι διατεθειμένος να εκδικηθεί την παγίδευση που του έστησαν όσοι δεν τον ήθελαν για υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. ως γνωστόν επιθυμία του Πανίκου ήταν ο δήμος Θεσσαλονίκης, όμως αφού τον ξεγέλασαν και έθεσε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα ο Παπαγεωργόπουλος δήλωσε πως δεν θα ξανακατέβει στο δήμο και κάνα μήνα μετά, αφού υποτίθεται προβληματιζόταν, δήλωσε την υποψηφιότητα του ο Γκιουλέκας.
Αυτά δεν τα «τρώει» εύκολα ο Ψωμιάδης, ο οποίος δυσαρεστήθηκε έντονα, αν αναλογιστούμε και το...
μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε στην εσωκομματική εκλογή. Με την ευκαιρία των εκλογών θέλει να δείξει ποιο είναι το αφεντικό στην πόλη και για το λόγο αυτό επιθυμεί την απώλεια του δήμου από τον Γκιουλέκα. Ήδη έχει δώσει υπόγεια γραμμή για υποστήριξη του Παπαθεμελή, ενώ κάνει παιχνίδι και με τον Τζακόπουλο.
Από το δίκτυο του Ψωμιάδη διακινούνται διάφορα «ροζ» σενάρια για τον υποψήφιο δήμαρχο Θες/νίκης, τα οποία έχουν αρχίσει να φέρνουν εκνευρισμό στον κομματικό μηχανισμό της πόλης και σε όσους εμπλέκονται στα τοπικά. Ο Πανίκος θα παίξει χοντρά με Παπαθεμελή ενώ θα κάνει και θελήματα στον Τζακόπουλο. Ήδη σε αερογέφυρες έξω από την πόλη που είναι αρμοδιότητα του νομάρχη υπάρχουν εδώ και πολλές ημέρες πανό του Τζακόπουλου, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα είχαν ήδη κατέβει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ