Έβαλαν στόχο το 1 εκ ευρώ της χρηματαποστολής αλλά...ατύχησαν!

Έβαλαν στόχο το 1 εκ ευρώ της χρηματαποσ
τολής αλλά...ατύχησαν!

 

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο θωρακισμένο όχημα με καλάσνικοφ και βαριοπούλεςΘα έλυναν το οικονομικό πρόβλημα για τους ίδιους και τους απογόνους τους  αν τα κατάφερναν, οι επίδοξοι ληστές που, χθες το πρωί, επιτέθηκαν σε όχημα χρηματαποστολής, το οποίο φέρεται να μετέφερε ιλιγγιώδες ποσό πλέον του 1 εκ. ευρώ, ποσό προερχόμενο από την Παγκρήτια και την Αγροτική Τράπεζα, τα οποία θα διανέμονταν στα χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου.
Σε δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση των........ καταθέσεων, ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο θωρακισμένο όχημα μίλησε για τέσσερα άτομα, τα οποία έκλεισαν το δρόμο στο όχημα της χρηματαποστολής με ένα 4Χ4. Ο ένας από τους κουκουλοφόρους έμεινε στη θέση του οδηγού, ενώ οι τρεις κατέβηκαν. Οι δύο χτυπούσαν με βαριοπούλες το όχημα, ενώ ο τρίτος γάζωνε το αυτοκίνητο από το πλάι.
Τα τέσσερα άτομα με καλυμμένα πρόσωπα με κουκούλες, έστησαν ενέδρα στο θωρακισμένο όχημα, σε απομονωμένο σημείο, στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Μαλίων - Κρασίου.
Οι επίδοξοι ληστές, εφαρμόζοντας την τακτική που έχει καταγραφεί και στο παρελθόν, βγήκαν από 4Χ4 αυτοκίνητο και γάζωσαν το όχημα της χρηματαποστολής με καλάσνικοφ, ενώ παράλληλα χτυπούσαν τα τζάμια του παρμπρίζ με βαριοπούλες.
Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αντέδρασαν με ψυχραιμία και λογική, έβαλαν όπισθεν και έφυγαν με ταχύτητα, παρά τις φθορές που είχε υποστεί το όχημα, με το ένα λαστιχό του να έχει σκάσει! Έφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, όπου το όχημα φυλάσσεται και οι δύο συνοδοί της χρηματαποστολής έδωσαν κατάθεση, ενώ παράλληλα άνδρες του ΤΑΕ Λασιθίου, καθώς και οχήματα από τη Νεάπολη, το Οροπέδιο και τη Χερσόνησο αναζητούν τους δράστες, 'σαρώνοντας΄ το νομό Λασιθίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ