Ζημιές στο κέλυφος ανακοίνωσε η εταιρεία Tepco

Ζημιές στο κέλυφος ανακοίνωσε η εταιρε
ία Tepco

 

Ζημιές έχει υποστεί το κέλυφος που περιέχει τις ράβδους καυσίμου στον αντιδραστήρα 3 της Φουκουσίμα, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Tepco, ενώ oι επιχειρήσεις για την ψύξη των αντιδραστήρων στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στη Βορειοανατολική Ιαπωνία μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και έναν μήνα, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της Tepco. "Αποτιμούμε τις ζημιές στο πυρηνικό εργοστάσιο και δεν μπορούμε να ορίσουμε μια ημερομηνία κατά την οποία θα λειτουργήσει ο εξοπλισμός για την ψύξη. Οι εργασίες μπορεί να διαρκέσουν ακόμη ............τουλάχιστον ένα μήνα, ποιος ξέρει" ανέφερε.
Παράλληλα, η ιαπωνική υπηρεσία πυρηνικής ασφάλειας ανακοίνωσε ότι «δεν αποκλείει την πιθανότητα να αυξήσει σε 6 τη διαβάθμιση της σοβαρότητας του πυρηνικού δυστυχήματος στο εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταΐτσι-1, εφόσον τα πράγματα δεν εξελιχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα».
Οι επιχειρήσεις για την επαναλειτουργία των συστημάτων ψύξης είχαν προσωρινά σταματήσει, μετά τη μόλυνση με ραδιενέργεια τριών εργαζομένων σε κτήριο που στεγάζει μια τουρμπίνα δίπλα από τον αντιδραστήρα Νο3. Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι ρίψεις στους αντιδραστήρες Νο1, Νο2 και Νο4.
Η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος έχει αποκατασταθεί μερικώς στην αίθουσα ελέγχου των αντιδραστήρων Νο1 και Νο3, με το σύστημα ψύξης όμως να βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ