Από την Deutsche Bank στο Alter;...

Από την Deutsche Bank στο Alter;...

 

Στη φωτογραφία βλέπετε τον νέο ισχυρό άνδρα του Alter, σε περίπτωση που προχωρήσει το σενάριο Argo.
Eίναι ο κύριος Τάσσος Καζίνος , εκτελεστικός αντιπρόεδρος της On Telecoms και με πλούσιο βιογραφικό στους κλάδους τεχνολογίας και media.
Έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στους κλάδους της τεχνολογίας και των media.
Πριν την On Τelecoms ήταν ο Chief Operating Officer στην...
Player X, εταιρεία mobile περιεχομένου, όπου ως υπεύθυνος για την ενοποίηση όλων των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Αμερική, άντλησε τα απαραίτητα κεφάλαια και πούλησε την εταιρεία. Πριν την Player X, ο Τάσος ήταν CEO της Neos Interactive, εταιρεία ανάπτυξης software, παρέχοντας IPTV and broadband υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε ξενοδοχεία πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Επίσης, ήταν συνιδρυτής της Fish Eye, LLC, μίας ανεξάρτητης εταιρείας παραγωγής ταινιών στο Los Angeles.
Εργάστηκε σαν σύμβουλος για τους Bain & Company, μία ηγετική εταιρεία συμβούλων στην.......... επιχειρηματική στρατηγική. Όταν ήταν στην Bain, εργάστηκε σε μία σειρά έργων σε επιχειρηματική στρατηγική και εξαγορές, για εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των media. Εργάστηκε επίσης για 4 χρόνια σαν Executive Director στην Albert Abela Corporation, ένα foodservice and hotel group με έσοδα της τάξης των €1,4B, όπου επιτυχώς αναδιάρθρωσε την εταιρεία και ήταν υπεύθυνος για την πώλησή της καθώς και τη διανομή των κερδών στους μετόχους. Είναι αριστούχος απόφοιτος του London School of Economics στο Industrial and Business Economics και κατέχει MBA από το Harvard Business School.
Για το ίδιο θέμα ο Χρήστος Ξανθάκης σημειώνει : Συγκρατήστε το όνομα Ανδρέας Ριαλάς, μιας και είναι ο ισχυρός ανήρ του Argo Group που υποτίθεται ότι νοιάζεται σφόδρα για την τύχη του καναλιού.
Ο Ανδρέας Ριαλάς, είναι CEO & CIO της Argonaftis. Διαθέτει μεγαλύτερη των 17 ετών πείρα στη διαχείριση κεφαλαίων αναδυόμενων αγορών. Πριν ιδρύσει το Fund Argo, υπήρξε αντιπρόεδρος στη Deutsche Bank από το 1997 έως το 2000, όπου ασχολήθηκε με το proprietary trading αναδυόμενων αγορών και με συναλλαγές ειδικών χρηματοοικονομικών προϊόντων. Παλαιότερα είχε εργαστεί στην London Forfaiting Asia Ltd, ως επικεφαλής του Secondary Debt Trading για τις αναδυόμενες αγορές. Σπούδασε Νομική στο University of London και εκπαιδεύτηκε ως δικηγόρος των ανώτατων αγγλικών δικαστηρίων με ειδικότητα στο Τραπεζικό Δίκαιο.
Από τα χέρια του περνούν οι τύχες της (συγχωνευθείσης με τη Vivodi) On Telecoms, ενώ πριν από λίγο καιρό ακούστηκε ότι προσέγγισε την Wind Hellas και πρότεινε συγχώνευση των δύο εταιρειών με ανταλλαγή μετοχών. Το στόρι δεν προχώρησε, όπως δεν θα προχωρήσει κανένα στόρι για το Alter αν προηγουμένως δεν ακουστεί το «ΟΚ» των τραπεζιτών.
Οι τελευταίοι πάντως (σε αντίθεση με τους λαλίστατους «τραπεζίτες της Βαλαωρίτου»...), τηρούν σιγή ιχθύος. Ενας μόνο εξ αυτών έσπασε με πολύ διακριτικό τρόπο την ομερτά, υπογραμμίζοντας σε έμπιστα ώτα: «Εμείς, τις επιταγές τις έχουμε κλειδωμένες στα.... συρτάρια μας. Είτε από τις ελληνικές θυγατρικές θα τις πληρωθούμε, είτε από τις μαμάδες τους στα ξένα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ