Λονδίνο: Σοβαρά επεισόδια λόγω της λιτότητας



Λονδίνο: Σοβαρά επεισόδια λόγω τ
ης λιτότητας

Λονδίνο: Σοβαρά επεισόδια λόγω της λιτότητας
Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο του Λονδίνου, όπου πραγματοποιείται εδώ και μερικές ώρες η μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων ετών. Υπολογίζεται ότι περισσότερα από 200.000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και διαμαρτύρονται για τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Κάμερον.
Σοβαρά επεισόδια παρατηρήθηκαν στην Oxford Street, τον εμπορικότερο δρόμο του κεντρικού Λονδίνου, όπου ούτως ή άλλως πολλά καταστήματα παρέμειναν κλειστά για λόγους ασφαλείας. Νεαροί, ορισμένοι φορώντας κουκούλες στα ..........πρόσωπά τους, με λοστούς και κοντάρια έσπασαν βιτρίνες. Κάποιοι πέταξαν και βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.
Το συνδικάτο που διοργανώνει την συγκέντρωση μιλάει για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών. Εχει ζητήσει βέβαια να περιοριστεί σε ειρηνικά πλαίσια, κάτι που γίνεται από την συντριπτική πλειοψηφία των διαδηλωτών. Ωστόσο πάντα υπάρχουν και αυτοί που δημιουργούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως έχουμε ζήσει άλλωστε και στην Ελλάδα σε αντίστοιχες πορείες διαμαρτυρίας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ