Έσφαξε τον "κολλητό" του με κουζινομάχαιρο στη Δράμα!

Έσφαξε τον "κολλητό" του με κουζινομάχα
ιρο στη Δράμα!

 

Eσφαξε τον «κολλητό» του με κουζινομάχαιρο! Aγριο φονικό στη Δράμα με δράστη έναν 30χρονο Γεωργιανό και θύμα έναν 24χρονο ομοεθνή του και μελλοντικό κουμπάρο του.
Oλα ξεκίνησαν ενώ οι δύο άνδρες τα έπιναν μέσα στο σπίτι του θύματος. Κάποια στιγμή άρχισαν να τσακώνονται, για άγνωστο λόγο, και κουβέντα στην κουβέντα δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια...
Τότε ο δράστης σε κατάσταση αμόκ έτρεξε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι από το συρτάρι και κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς το μέρος τού ..........άτυχου φίλου του. Ο 24χρονος αιφνιδιάστηκε και δίχως να προλάβει να αμυνθεί, δέχτηκε μία μαχαιριά στο στήθος και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο 30χρονος δεν άργησε να συνέλθει από το αμόκ που τον είχε πιάσει και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει. Αμέσως άρπαξε το άψυχο σώμα του νεαρού και το έσυρε έξω από το σπίτι (συγκεκριμένα, στο σημείο όπου βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του).
Με σβέλτες κινήσεις άνοιξε μία από τις πίσω πόρτες και τοποθέτησε τον 24χρονο στα καθίσματα, ενώ στη συνέχεια κάθισε στη θέση του οδηγού και έβαλε μπρος τη μηχανή. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης κατευθύνθηκε προς το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ωστόσο από την ταραχή και τη φούρια του να φτάσει γρήγορα στον προορισμό του προκάλεσε τροχαίο, με υλικές ζημιές!
Τελικά, ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης παρέμεινε εκεί, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Το θύμα ήταν παντρεμένο και πατέρας ενός παιδιού, ενώ σε λίγους μήνες θα πάντρευε τον δολοφόνο του!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ