Σοβαρό! Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απολύει 55 εργαζόμενους... χωρίς να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις;

Σοβαρό! Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απολύει 55 εργαζόμενους... χωρίς να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσ                                                                                              εις;

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Οι εργαζόμενοι στο τμήμα Κλιναμαξών-Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζουν την αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον καθώς και την αγανάκτηση τους απέναντι στην πρόθεση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να απολύσει τους 55 εργαζόμενους και μάλιστα χωρίς να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις.
Το τμήμα Κλιναμαξών - Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , λειτουργεί εδώ και δεκαετίες εκτελώντας νυχτερινά δρομολόγια στο εσωτερικό (Αθήνα – Θεσ/νίκη) καθώς και στο εξωτερικό συνδέοντας την Αθήνα με τη Σόφια και τη Θεσ/νίκη με την Κωνσταντινούπολη.
Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες κατάκλισης , έχουν σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με την εταιρία WASTEELS HELLAS ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΕ, προυπηρεσία 5 εως 37 χρόνια και εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στις ΚΛΙΝΑΜΑΞΕΣ και τα ΚΛΙΝΟΘΕΣΙΑ ,σε δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού.Στις δεκαετίες που πέρασαν οι εκάστοτε Διοικήσεις του ΟΣΕ, ανέθεταν κατόπιν διαγωνισμού τις υπηρεσίες κατάκλισης σε ανάδοχες εταιρίες ,προστατεύοντας το υπάρχον προσω-
πικό εξασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας.
Η σημερινή Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίθεται να καταργήσει το συγκεκριμένο τμήμα, απολύοντας τους εργαζόμενους, εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεση να μην καταβάλει αποζημιώσεις.
Εμείς ως εργαζόμενοι θεωρούμε άδικο να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από τη Διοίκηση μετά από τόσα χρόνια προσφοράς.
Με αίσθημα ευθύνης για όσους εκπροσωπούμε
Το Δ.Σ του Σύνδεσμου Προσωπικού Εκμετάλλευσης
Κλιναμαξών – Κλινοθεσίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ