Γέννησε στην τουαλέτα αεροδρομίου και πέταξε το μωρό




Γέννησε στην τουαλέτα αεροδρομίου και πέ
ταξε το μωρό



Γέννησε στην τουαλέτα αεροδρομίου και πέταξε το μωρόΑνατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι γυναίκα γέννησε μόνη της σε τουαλέτα του αεροδρομίου του Ντουμπάι και εν συνεχεία πέταξε το νεογέννητο αγγελούδι στα σκουπίδια αναχωρώντας προς άγνωστη κατεύθυνση με το πρώτο αεροπλάνο.
Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, από τα στοιχεία των επιβατών και τα βίντεο από τις κάμερες του αεροδρομίου προκύπτει ότι πρόκειται για 30χρονη γυναίκα από την Αιθιοπία η οποία προφανώς βρήκε αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο για να τιμωρήσει το ανεπιθύμητο βρέφος που έκανε το "έγκλημα" να έρθει στον κόσμο...
Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το κατά πόσο η γυναίκα είναι μόνιμη κάτοικος του Ντουμπάι, τουρίστρια και το Ντουμπάι ήταν απλά ενδιάμεσος προορισμός της.
Το πτώμα από το άτυχο αγγελούδι ανακάλυψαν οι καθαρίστριες του αεροδρομίου όταν κάποια γυναίκα τις ενημέρωσε ότι έχει σχηματιστεί μιαλίμνη αίματος στις τουαλέτες.
Πηγαίνοντας στο σημείο, οι καθαρίστριες βρήκαν το αγγελουδάκι να προσπαθεί να πάρει ανάσες ζωής μέσα σε μια λίμνη από αίμα και όντας κλεισμένο σε σακούλα με ελάχιστο οξυγόνο. Δυστυχώς οι αγωνιώδεις προσπάθειες της ομάδας διάσωσης του αεροδρομίου δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την απάνθρωπη πράξη της άκαρδης μητέρας και το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά την πρώτη του επαφή με τον κόσμο…
Οι αρχές της χώρας συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της άσπλαχνης μητέρας σε συνεργασία με αρχές άλλων χωρών στις οποίες πιθανόν να κατέφυγε αεροπορικώς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ