ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξέχασαν επισκέπτη χιονοδρομικού πάνω στο λιφτ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξέχασαν επισκέπτη χιονοδρομικ

ού πάνω στο λιφτ!

 

Δεν είμαστε καλά! Αυτή η χώρα δεν σταματά να μας... εκπλήσσει. Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε χιονοδρομικό κέντρο. Ξέχασαν επισκέπτη πάνω στο λιφτ κι αυτός αιωρούνταν για ώρες, μέχρι που τον βρήκαν κάποιοι βοσκοί!
Το περιστατικό όχι μόνο το επιβεβαίωσε αλλά το ανέφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο ίδιος ο υπουργός Τουρισμού, κος Νικητιάδης.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα του χιονοδρομικού κέντρου, αφού αυτό έκανε κι ο ίδιος ο υπουργός. Προφανώς, δεν ήθελε να εκθέσει το κέντρο και να μειώσει την ήδη πεσμένη τουριστική κίνηση. Σεβαστό.

Τι είπε λοιπόν;

Πρόσφατα, κάποιο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας μας είχε κατακλυστεί από κόσμο, όπως άλλωστε είναι φυσικό τις μέρες του χειμώνα, και μάλιστα όταν έχει χιόνια.

Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό είναι κρατικό και το προσωπικό του, φυσικά, δημόσιοι υπάλληλοι.

Όταν, λοιπόν, η ώρα πήγε 7 το απόγευμα και είχε βραδιάσει, έπρεπε να σταματήσουν οι δραστηριότητες του κέντρου, μεταξύ αυτών και η τροχαλία, που ανεβάζει τους............ σκιέρ στις πίστες με τα μονοθέσια ή και παραπάνω θέσεων τελεφερίκ, τα γνωστά ως λιφτ.

Έλα, όμως, που ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν έκανε τον σωστό έλεγχο και δεν είχε δει έναν αναβάτη, ο οποίος δεν είχε προλάβει να κατέβει.

Σχόλασε και έκλεισε το ρεύμα, έκλεισαν τα φώτα και ο άτυχος επισκέπτης έμεινε να αιωρείται για ώρες πάνω στο λιφτ, χωρίς κανείς να έχει πάρει είδηση.

Όσο έπεφτε, όμως, το σκοτάδι τόσο το κρύο γινόταν πιο τσουχτερό και ο ίδιος άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Για καλή του τύχη, τις φωνές του άκουσαν κάποιοι βοσκοί, που κατάφεραν τελικά να τον εντοπίσουν και να δώσουν τέλος στο μαρτύριό του.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα, που, αν μη τι άλλο, δείχνουν την προχειρότητα και την τσαπατσουλιά στον τομέα του τουρισμού.

Άλλωστε, αυτό ήταν και το θέμα της συζήτησης του υπουργού στη συγκεκριμένη ραδιοφωνική εκπομπή, με τα προβλήματα της αισχροκέρδειας κυρίως στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Αλλά κατά πως φαίνεται, δεν είναι μόνο οι «τσιμπημένες» τιμές που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες ταξιδιώτες στα μέρη τους, αλλά εν τέλει και ο κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ