Δεβερτζή: "Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό μου"



Δεβερτζή: "Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό 
μου"

Δεβερτζή: "Όλη η αλήθεια για το διαζύγιό μου"Την είδαμε να ανεβαίνει στο βάθρο του νικητή και να κερδίζει όχι μόνον το χειροκρότημα του κοινού αλλά και σημαντικά μετάλλια. Την είδαμε να συμμετέχει ακόμη και σε ριάλιτι χορού, το Dancing with the Stars και να δηλώνει πιο χαρούμενη από ποτέ που συμμετέχει σε γεγονός με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα. 
Το όνομα της Πηγής Δεβετζή ήλθε ξανά στο επίκεντρο μετά από δημοσίευμα περιοδικού που την ήθελε να περνά μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σύμφωνα με το έντυπο, ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πούλος δεν της δίνει διαζύγιο, ενώ έχει χωρίσει και με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη.  «Η αθλήτρια βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο πρώην σύζυγός της διαφωνεί με το διαζύγιο, δεν το υπογράφει και γενικά δεν είναι και τόσο διατεθειμένος να λυθεί χωρίς αντιδικίες ο............. γάμος τους. Συγγενείς και φίλοι έχουν ήδη μεσολαβήσει για να πείσουν τον Γιώργο Πούλο να λήξει ομαλά αυτός ο γάμος», αναφερόταν στο δημοσίευμα με το οποίο η αθλήτρια έγινε έξαλλη, καθώς όπως υποστηρίζει κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Το Star επικοινώνησε με την Πηγή Δεβετζή, η οποία μας διαβεβαίωσε  ότι με τον πρώην σύζυγό της δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα πρόβλημα και ότι το διαζύγιό τους θα είναι τελικά συναινετικό. Έχουν μπει οι υπογραφές και η έκδοση του διαζυγίου είναι θέμα χρόνου, λέει η Πηγή. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2006 μετά από 6 χρόνια σχέσης, όμως οι υποχρεώσεις της Πηγής Δεβετζή ανάγκαζαν το ζευγάρι να ζει μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αθήνας. Ο σύζυγός της δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό της και την στήριζε σε κάθε της προσπάθεια. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, όταν η Πηγή Δεβετζή πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο μήκος. Αυτή ήταν και η χρονιά που ξεκίνησε η κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη που τελικά οι δυο τους πήραν την απόφαση να χωρίσουν.


Αυτό που δεν διευκρινίζει η Πηγή είναι εάν η σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη εξακολουθεί να υφίσταται ή όχι. Οι δυο τους έχουν περάσει από διάφορα στάδια χωρισμών και επανασυνδέσεων. Αυτή την περίοδο όμως οι φήμες τους θέλουν να μην είναι μαζί. Ούτε και ο πρωταγωνιστής από την Ζωή της Άλλης δίνει στην δημοσιότητα κάποια πληροφορία, όμως, που να δίνει το στίγμα της σχέσης του με την γυναίκα που φαίνεται ότι του έκανε… «κλικ» όπως είχε πει πριν από λίγο καιρό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ