Και δεύτερη αυτοκτονία στο θρίλερ της Τούμπας!

Και δεύτερη αυτοκτονία στο θρίλερ της

 

 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Άλλη μία αυτοκτονία, αυτή 42χρονου, σχετίζεται με το θρίλερ που αποκαλύφθηκε ανήμερα δεύτερης μέρας Χριστουγέννων! Τότε ένας 43χρονος βγήκε... δρομολόγιο θανάτου, αφού δολοφόνησε δύο άτομα και στη συνέχεια... αυτοκτόνησε. Τώρα η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις. Για να μην μπερδευτούμε, πρέπει να πάρουμε τα πράγματα χρονολογικά: Ο 43χρονος που βγήκε... παγανιά, ξεκίνησε πρωί της δεύτερης μέρας Χριστουγέννων από το σπίτι όπου έμενε με τη μάνα του, στις 40 Εκκλησιές. Πήγε πρώτα στο σπίτι 46χρονου, στην οδό Εμπεδοκλέους στην Τούμπα. Μπήκε στο σπίτι (το θύμα είχε κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούσε αναπηρική καρέκλα), πυροβόλησε μια φορά το θύμα που καθόταν στον καναπέ και τον άφησε στον τόπο.
Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του 47χρονου και του τηλεφώνησε να κατέβει στην είσοδο. Μόλις τον αντίκρισε, τον ...........πυροβόλησε δύο φορές και τον ξάπλωσε νεκρό. Ο δράστης κατευθύνθηκε σπίτι του. Ήδη παρακολουθούνταν διακριτικά από την αστυνομία, καθώς δεν είχε γίνει γνωστό ότι ενέχονταν σε δύο δολοφονίες. Όταν έφθασε στη γειτονιά του άρχισε να... μοιράζει 100ευρα (για χρόνια πολλά, όπως έλεγε). Στη συνέχεια, όταν αντιλήφθηκε όταν τον παρακολουθούσαν, κατευθύνθηκε προς το δάσος του Σέιχ Σου. Εκεί αυτοκτόνησε.


Χθες, ένας 42χρονος που μένει στην περιοχή της Μπότσαρη, αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτοκτονία του σχετίζεται με τις δυο δολοφονίες και την αυτοκτονία του 43χρονου από τις 40 Εκκλησιές. Άλλες πηγές ανέφεραν ότι η μητέρα του δράστη και αυτόχειρα είπε στην αστυνομία πως ο γιος της είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Σύμφωνα, πάλι, με άλλες πληροφορίες, τα θύματα είχαν οικονομικές δοσοληψίες με τον δράστη.


Γεγονός είναι ότι η Ασφάλεια εξετάζει κάθε ενδεχόμενο και συνεχίζει τις έρευνες για την περίπλοκη αυτή υπόθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ