Έρχεται ο... υπερ-φορτιστής!

Έρχεται ο... υπερ-φορτιστής

!


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην ευρωπαϊκή αγορά οι φορτιστές που θα ταιριάζουν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα νέας τεχνολογίας.
Μόλις δημοσιεύθηκαν οι εναρμονισμένες προδιαγραφές που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια των φορτιστών και «οι πρώτοι γενικοί φορτιστές και τα κινητά τηλέφωνα, που πληρούν τις νέες προδιαγραφές, αναμένεται να φτάσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τους πρώτους μήνες του 2011» εκτιμά η Κομισιόν σε ανακοίνωσή της.
Παρόλα αυτά, οι νέες προδιαγραφές δεν θα αφορούν παρά τα smartphones νέας τεχνολογίας, όπως το Blackberry και το iPhone, και θα βασίζονται στη σύνδεση μέσω USB, την οποία χρησιμοποιούν ήδη τα περισσότερα ..............κινητά τηλέφωνα αυτού του τύπου.
Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, οι συσκευές αυτού του τύπου «αναμένεται να κυριαρχήσουν στην αγορά τα επόμενα δύο χρόνια» και να αντικαταστήσουν οριστικά τα κινητά τηλέφωνα που έχουν μόνο βασικές λειτουργίες. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φορτιστών για τα κινητά τηλέφωνα στην ΕΕ, πολλοί από τους οποίους δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, παρά με ένα συγκεκριμένο μοντέλο τηλεφώνου, γεγονός που δυσκολεύει τη ζωή των καταναλωτών και προκαλεί πολλά ηλεκτρονικά σκουπίδια.
Η ιδέα ενός φορτιστή που θα ταιριάζει σε όλα τα κινητά υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, μεγάλες εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων, όπως η Nokia, η Samsung και η Sony Ericsson, είχαν υπογράψει, πριν από ένα χρόνο, μια συμφωνία τυποποίησης των φορτιστών τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ