Πήρε κεφάλια

Πήρε κεφάλια

 

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ απέπεμψε δύο ανώτερους αξιωματικούς της διαστημικής βιομηχανίας και επέπληξε τον...
 επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας μετά την αποτυχία να τεθούν σε τροχιά στις αρχές Δεκεμβρίου τρεις δορυφόροι επικοινωνίας, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Ο αντιπρόεδρος της διαστημικής κοινοπραξίας RKK Energia Βιατσεσλάβ Φίλιν και ο αντιπρόεδρος της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας (Roskosmos) Βίκτορ Ρεμιτσέφσκι αποπέμφθηκαν, ενώ ο επικεφαλής της Roskosmos Ανατόλι Περμίνοφ επιπλήχθηκε, διευκρινίζει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
"Σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου της Ρωσίας, η Roskosmos θα λάβει πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση της πειθαρχίας" στους .............κόλπους της, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Οι τρεις ρωσικοί δορυφόροι που εκτοξεύθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου από έναν πύραυλο Proton κατέπεσαν στον Ειρηνικό Ωκεανό, καθώς δεν κατέστη δυνατό να τεθούν σε τροχιά.
Η απώλεια των δορυφόρων αυτών του ρωσικού συστήματος επικοινωνίας Glonass οφείλεται σε υπερφόρτωση καυσίμου στον πύραυλο Proton, σύμφωνα με την επιτροπή έρευνας.
Το σύστημα Glonass δημιουργήθηκε από τις σοβιετικές ένοπλες δυνάμεις τη δεκαετία του 1980. Η Ρωσία αποφάσισε να αναπτύξει το πρόγραμμα αυτό για να ανταγωνιστεί το αμερικανικό σύστημα δορυφορικής πλοήγησης GPS και το μελλοντικό ευρωπαϊκό Galileo.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ