ΧΑΜΟΣ στην Ισπανία με τους ελεγκτές ενάεριας κυκλοφορίας!!!Στρατιωτικός νόμος εν όψει


Εενάεριας κυκλοφορίας!!!


του Dimos el Grec, "
Ένας από τους πιο κακομαθημένους κλάδους στην Ισπανία, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, σήμερα προκάλεσαν πανικό στην Ισπανία αφού το 90% έφυγαν από την δουλειά τους επικαλούμενοι ιατρικούς λόγους και έτσι κατέρρευσε η εναέρια κυκλοφορία στην Ισπανία. Αυτό είναι διπλά τραγικό για την χώρα αφού είμαστε πάνω στην μεγάλη αργία της 4 με 8 Δεκεμβρίου και πολύς κόσμος κάνει διακοπές.
Η ΑΕΝΑ, η εταιρεία που χειρίζεται τα αεροδρόμια στην Ισπανία ζήτησε να επιστρέψουν άμεσα στις θέσεις τους και μιλάει για έγκλημα σύμφωνα με το άρθρο 409 του ποινικού δίκαιου, σύμφωνα με το οποίο μπορούν να στείλουν σπίτι τους όλους τους υπαίτιους. Ίσως θα ήταν καλή κίνηση γιατί ενώ δουλεουν μέσο όρο 5 με 6 ώρες την ημέρα πληρώνονται περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα και κάθε τόσο παίζουν με τα νεύρα των............ ισπανών κάνοντας απεργίες ή κολπάκια όπως το σημερινό που υποτίθεται ότι ήταν άρρωστοι!

Τελικά φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι τους μαζεύτηκαν σε ένα ξενοδοχείο να συζητήσουν για το πως θα κινηθούνε ενώ ήδη έχει πάει στο ξενοδοχείο η αστυνομία.

Έτσι λοιπόν ο Θαπατέρο έστειλε τον στρατό στα αεροδρόμια!!! Αναγκάστηκαν να συντάξουν νέο νόμο και να εκδώσουν εφημερίδα της Κυβέρνησης πριν λίγη ώρα με τον συγκεκριμένο νόμο όπου οι στρατιωτικοί μπορούν να ελέγξουν τα πολιτικά αεροδρόμια και επίσης να κατευθύνουν μερικές πτήσεις σε στρατιωτικά αεροδρόμια.

Μέχρι στιγμής αυτοί που επηρεάζονται από τα καπρίτσια και τα παιχνιδάκια των ελεγκτών είναι περιπου 300.000!!!

Αυτές είναι μερικές πρώτες πληροφορίες. Αργότερα μέσα στο ΣΚ θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ!


Update: Στις 03:09 ώρα Ελλάδος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης  δήλωσε πως άυριο θα υπάρχει έκτακτο υπουργικό συμβούλιο και αν η κατάσταση δεν ομαλοποιηθεί, θα κυρηχθεί η χώρα σε έκτακτη ανάγκη, και όποιος ελεγκτής αρνηθεί να προσέλθει στην θέση του, θα περάσει αυτόφωρο και θα δικαστεί με πολύ πιθανές της ποινές φυλάκισης!!!

Update: Αυτός είναι ο χάρτης με τα αεροπλάνα στον εναέριο χώρο πριν λίγες ώρες! Ούτε 1 αεροπλάνο πάνω από την Ισπανία....







Update: Στην Βαρκελώνη ψιλο... έκλασαν μέντες από τον στρατό και άρχισαν να γυρνάνε στις θέσεις τους. Στην ΜΑδρίτη ο στρατός κουβαλάει 4.000 κουβέρτες για τους παγιδευμένους επιβάτες!!!! 

 Update: H Εισαγγελία της Μαδρίτης μόλις ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει "έγκλημα κατά της ενάεριας κυκλοφορίας" κάτι που μπορεί να σημαίνει 8 με 15 χρόνια φυλακή για τους υπευθύνους. Εδώ τουλάχιστον βάζουν τους εργατοπατέρες στην θέση τους...

Update: Έχει μαζευτεί κόσμος στο ξενοδοχείο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι ελεγκτές και τους μπινελικώνουν άσχημα. "Είστε ανήθικοι. Δεν σέβεστε τίποτα. Όλοι στο ταμείο ανεργίας!!! Να σας απολύσουν τώρα!!!". Μερικά από τα όσα ακούγοντα τώρα live στο ξενοδοχείο...

Είναι το μοναδικό θέμα που παίζει σε όλα τα κανάλια εδώ. Έχω να τελειώσω κάτι δουλειές αυτό το ΣΚ στο σπίτι με το pc αλλά μόλις έχω την ευκαιρία θα στείλω πιο αναλυτικό ρεπορτάζ,οκ;;; Από ότι βλέπετε δεν γίνεται μόνο στην πατρίδα χαμός....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ