Ράπισμα από το Ισραήλ στην Τουρκία




 

 


Το πρωϊ είχαμε γράψει ένα άρθρο με τον τίτλο  Την εθνική μας κυριαρχία παραβιάζει η Τουρκία, ενώ προς το Ισραήλ μούγκα. Στο άρθρο αυτό είχαμε πει ότι το περασμένο Σάββατο από την Κωνσταντινούπολη, ο μεγαλοϊδεάτης υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε δηλώσει ότι...
η αίτηση συγνώμης από το Ισραήλ και οι σχετικές αποζημιώσεις προς την Τουρκία για τα 9 θύματα του πλοίου Mavi Marmara, συνιστούν τη μόνη δυνατή έκβαση στις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ.
Αργότερα σήμερα όμως, ήρθε και η απάντηση ράπισμα προς....
την Τουρκία από πλευράς του Ισραήλ, δια στόματος του υπουργού των εξωτερικών Άβιγκντορ Λίμπερμαν, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «το Ισραήλ δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη από την Τουρκία».
Να δείτε που οι κ.κ. Ερντογάν και Νταβούτογλου, θα «ποιήσουν την νύσσαν», θα κάνουν ότι δεν κατάλαβαν το ράπισμα του Ισραήλ και για ξεχαρμάνιασμα θα στείλουν μερικά αεροπλάνα και καμιά κορβέτα για παραβίαση της Εθνικής Κυριαρχίας των εκ Δυσμάς γειτόνων που τους παίρνει. 
Ας βλέπουν λοιπόν οι δικοί μας κυβερνήτες ότι, τα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους, δεν αφήνουν περιθώρια, ούτε δίνουν δικαιώματα σε μεγαλοϊδεατικά καθεστώτα σαν το ισλαμικό της Τουρκίας να κάνει σχέδια και να παίρνει θάρρος, αυξάνοντας τις διεκδικήσεις του σε βάρος των Κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ