''ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ

''ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ

 

Όταν η Σάρα Πέιλιν στρίμωχνε ένα τηλεοπτικό συνεργείο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού για την απαθανατίσει να σκοτώνει ταράνδους αναμφίβολα περίμενε την αντίδραση των οργανώσεων για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων για τις οποίες αποτελεί «κόκκινο» πανί. Το τελευταίο που περίμενε όμως...
ήταν ότι θα ενοχλήσει την ίδια την κυνηγετική κοινότητα, «γκρεμίζοντας» την εικόνα της έμπειρης κυνηγού για την οποία διαρκώς κομπάζει. Η Σάρα Πέιλιν έφυγε για ένα κυνηγετικό ταξίδι με τον 72χρονο πατέρα της στην αρκτική τούνδρα, το οποίο κινηματογραφήθηκε για την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή της που φέρει τον τίτλο «Η Αλάσκα της Σάρα Πέιλιν».
Η υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών στις ........προεδρικές εκλογές του 2008 πυροβολεί και σκοτώνει μπροστά στην κάμερα ένα καριμπού, καναδικό τάρανδο, και στη συνέχεια μιλά στο φακό της τηλεοπτικής εκπομπής για τη μεγάλη ικανοποίηση που νοιώθει όταν πετυχαίνει το στόχο.
Μπροστά στις επικρίσεις των οργανώσεων για την προστασία των ζώων, η Πέιλιν έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Το σημερινό επεισόδιο είναι 'αμφιλεγόμενο'; Σοβαρά; Εκτός εάν δεν έχετε φορέσει ποτέ δερμάτινα παπούτσια, δεν έχετε καθίσει σε δερμάτινο καναπέ και δεν έχει φάει ένα κομμάτι κρέας, κρατήστε την καταδίκη σας για το σημερινό επεισόδιο. Δεν ανέχομαι την αντι-κυνηγετική υποκρισία».
Ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης PETA για την ηθική αντιμετώπιση των ζώων, Νταν Μάθιους, απάντησε λέγοντας ότι «η Σάρα φαίνεται πως νομίζει ότι καταφεύγοντας στη βία και το αίμα θα δελεάσει τους ανθρώπους να παρακολουθήσουν τη βαρετή εκπομπή της. Όμως οι μετρήσεις παραμένουν τόσο νεκρές, όσο και τα κακόμοιρα ζώα που πυροβολεί».
Η αντίδραση αυτή σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη στην Σάρα Πέιλιν.
Το τελευταίο όμως που θα περίμενε ήταν ότι θα ενοχλήσει τους ίδιους τους κυνηγούς και θα δημιουργήσει αμφιβολίες εάν μπορεί... να κρατήσει όπλο, καθώς αστόχησε αρκετές φορές, ακολουθούσε συνέχεια τις συμβουλές του πατέρα της και δεν γέμιζε η ίδια το όπλο.
Οι επιδόσεις της Πέιλιν δεν θα είχαν γίνει πιθανώς τόσο μεγάλο θέμα εάν δεν είχε «διαφημίσει» τόσο πολύ η ίδια τις ικανότητές της σε πλήθος συνεντεύξεων.
Το επίμαχο επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ