Τηλεπικοινωνιακά μαχαίρια για τηλεοπτικά κανάλια

                                                                                                                                                                                 


  
 
 
Νέο σίριαλ –τηλεοπτικό αυτή τη φορά- ετοιμάζεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ο OTE προσέφυγε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού κατά της Forthnet/Nova επειδή η τελευταία δεν αφήνει ελεύθερα τα ...ελεύθερα τηλεοπτικά κανάλια. Δηλαδή, ο ΟΤΕ θέλει να ενσωματώσει στο conn-x TV τηλεοπτικά κανάλια όπως το Mega, ο Alpha, ο ΑΝΤ1 κλπ αλλά οι συμφωνίες που έχουν τα τελευταία με τη Nova βάζουν φρένο στην προσπάθεια του πρώτου.
Το θέμα έχει τη δική του σημασία δεδομένου ότι στον ΟΤΕ προσπαθούν να κρατήσουν τους συνδρομητές στις ευρυζωνικές συνδέσεις επενδύοντας στο IPTV. Εκεί, όμως, χρειάζεται ...........όσο το δυνατόν περισσότερο περιεχόμενο. Τη Super League την έχει η Nova, οπότε τουλάχιστον τα ελεύθερα κανάλια θα ήταν ένα συν, ιδίως για την προώθηση του conn-x TV στην επαρχία, όπου πολλοί καταναλωτές έχουν πάρει Nova πιο πολύ για να πιάνουν καλά το Mega και τον ANT1 παρά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και τις ταινίες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Nova έχει ένα πακέτο που δεν έχει τίποτα άλλο πέραν από ουσιαστικά ελεύθερα κανάλια και το οποίο απευθύνεται σε τέτοιου είδους νοικοκυριά ανά την επικράτεια.
Η κόντρα αναμένεται, φυσικά, να ενταθεί μέσα στο 2011 και να γίνει και δορυφορική, καθώς ο ΟΤΕ ετοιμάζει μαζί με τον Hellas Sat τη δική του δορυφορική πλατφόρμα. Όλα είναι έτοιμα εκτός από κάτι άδειες που λείπουν και έχουν βάλει φρένο σε αυτό το project, στο οποίο είχε ποντάρει πολλά ο ΟΤΕ. Και η πραγματικότητα είναι πως έλεγαν πως θα ήταν διαθέσιμο από το περασμένο καλοκαίρι. Αλλά από τότε παίζει συνεχώς αναβολή και καθυστέρηση...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το φρικτό μυστικό του Σελλιανάκη

Καταγγελεια Samsung Service & service one

ΟΙ ΠΙΟ '' ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ '' ΤΙΤΛΟΙ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ